DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 145 DIN 27 FEBRUARIE 2017
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 145 REZUMAT, 27 FEBRUARIE 2017

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 145 DIN 27 FEBRUARIE 2017. Zeynep si Fatih isi iau in serios rolul de viitori parinti. Zeynep alege sa mearga la un curs de fitness care sa o ajute sa ajunga la o forma fizica optima in moemntul cand ii va veni sorocul. Pentru a o incuraja, Fatih alege sa o insoteasca la vizitele la sala si ia si el parte activ desi era cat se poate de clar ca o facea doar de dragul sotiei sale.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 145 DIN 27 FEBRUARIE 2017. Lasata de Fadik sa aiba grija de cofetaria ei, Shazi mai mult alunga clientii decat sa-i atraga. Afectata din punct de vedere sentimental, Shazi manancade una singura un tort intreg ca remediu pentru starea de deznadejde care o cuprinsese. Asa este gasita de sora ei care venise la cofetarie impreuna cu Mete.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 145 DIN 27 FEBRUARIE 2017. Shazi are insa o mare surpriza cand il vede intrand in cofetarie si pe barbatul pe care il iubea care venise cu un buchet de flori special pentru ea. Shazi trece in cateva clipe de la agonie la extaz insa nu pare a fi pregatita pentru un asemenea soc si lesina in mijlocul cofetariei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 145 DIN 27 FEBRUARIE 2017. Sevket se bucura din plin de dulcele aer al libertatii si merge in port cu intentia de a iesi pe mare cu nava lui. Cei din familie ii sount alaturi insa pe punte urca doar Selin si Orhan, micuta Elif, Kamil si Cevat. Fatih si Zeynep se intorc acasa insa au parte de o surpriza neplacuta cand primesc un plic din partea lui Ertan.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 145 DIN 27 FEBRUARIE 2017. Era scrisoarea prin care Ertan ii instiinta de dorinta de a primi custodia micutului Selim, lucru care ii intristeaza foarte mult atat pe Zeynep cat si pe Fatih. Ertan trateaza cat se poate de serios aceasta problema si merge impreuna cu Cansu in vizita la o avocata.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 145 DIN 27 FEBRUARIE 2017. Surprizele se tin lant si Fatih se trezeste la usa vilei cu matusa Mukkader, plecata de curand de la conac. Nu trece mult si cuplul Fatih-Zeynep are parte de alti musafiri, in fapt toti ceilalti membrii ai familiei Sekercizade. Mukkades da ochii cu Mukkader si cele doua surori se iau la cearta insa sunt calmate de cei din jurul lor. Parca pentru a le demonstra tuturor ca nu au nimic de impartit, Mukkades si Mukkader pleaca impreuna la cumparaturi.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 145 DIN 27 FEBRUARIE 2017. Ramasi cu Fehmi si bunica Gulsum, Fatih si Zeynep le aduc la cunostinta cu ceea ce vroia sa faca Ertan si cei doi ii incurajeaza si asigura de tot sprijinul lor.

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 MAI 2015. Telespectator MPFM4: Cristian si Elly isi ascund rautatea in spatele tacerii

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 73 REZUMAT, 19 MAI 2016. Efsun si Arda se casatoresc la Paris spreindignarea Hulyei

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 FEBRUARIE 2016. Adriana l-a cerut in casatorie pe Valentin, in fata unei tari intregi

Delia Ion