DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 155 DIN 6 MARTIE 2017
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 155 REZUMAT, 6 MARTIE 2017. Cei din familia Taskin sunt atinsi de o boala misterioasa de piele

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 155 DIN 6 MARTIE 2017. Mete, victima a concursului pe echipe desfasurat in padure, este adus la spital. Il gasim cu gatul in ghips si inconjurat de prietenii sai care fluctueaza intre a-l compatimi si a-l ironiza. La conacul familiei Sekercizade, Mukkades pare intr-o forma de zile mari. Este plina de voie buna si pare mai apropiata ca niciodata de sora ei Mukkader.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 155 DIN 6 MARTIE 2017. Cea care pare a constata pe propria piele verva lui Mukkades este servitoarea familiei care este pusa sa faca diferite feluri de mancare, deserturi si ceai pe care trebuie sa le serveasca stapanei in ritm alert caci Mukkades se infrupta din toate cate putin.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 155 DIN 6 MARTIE 2017. Putin mai tarziu, Mukkades ia exemplul lui Mukkader care facea yoga in mijlocul livingului, cu telefonul in fata, rugandu-se ca ursitul ei sa sune cat mai repede. Mukkades i se alatura si cele doua surori sunt gasite sezand pe jos, in mijlocul casei, de bunica Gulsum care nu ezita sa le faca observatie. Mukkades renunta la miscarile de yoga insa Mukkader continua in speranta ca dorinta i se va implini.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 155 DIN 6 MARTIE 2017. Dupa o perioada destul de agitata, Zeynep isi regaseste linistea in bratele lui Fatih. Si in cel de-al doilea cuplu de tineri al familiei predomina energia pozitiva de care Selin si Orhan vor sa profite de sansa de a deveni parinti, motiv pentru care fructifica momentele de intimitate, ori de cate ori au ocazia chiar daca Orhan era inca in carje dupa concursul care lasase urme si asupra lui.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 155 DIN 6 MARTIE 2017. Familia Taskin vine in vizita la conacul familiei Sekercizade insa era lesne de observat ca oaspetii aveau la unison o problema: se scarpianau de mama focului si acest lucru nu parea un moft si semnele unei posibile boli.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 155 DIN 6 MARTIE 2017. Fadik lasa cofetaria pe mainile lui Shazi si rezultatul nu este chiar cel mai asteptat. Una dintre cliente vine sa-si ia tortul comandat insa, in cofetarie, vede ca rezultatul este un mare esec. Tortul nu numai ca era foarte tare si lipsit de prospetime dar avea si un model total diferit de ceea ce comandase. Clienta refuza sa ia tortul si Fadik, ajunsa si ea la cofetarie, isi da seama ca sora nu reuseste sa-i tina locul cu succes.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 155 DIN 6 MARTIE 2017. Cum rudele lor prin alianta nu se mai opreau din scarpinatura, Mukkades recurge la un nou gest care sa o evidentieze. Se imbraca intr-un costum de protectie asemanator cu cel al unui apicultor tocmai pentru a nu lua vreo boala de la vizitatori.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP pentru ziua de duminica 27 SEPTEMBRIE 2015.

Delia Ion

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 31 REZUMAT, 13 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 3 IULIE 2015, EPISODUL 129. Sila si Boran, iubirea poate schimba mentalitati

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult