-14.2 C
România
24 ianuarie 2022
dragoste-cu-imprumut-episodul-24
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 24 REZUMAT, 2 DECEMBRIE 2016. Se fac pregatiri pentru circumcizia lui Selim

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 24 DIN 2 DECEMBRIE 2016. Irem i se plange lui Mukkades ca Zeynep l-a iertat din nou pe Fatih desi i-l prinsese imbratisandu-se cu ea in masina. Mukkades este sigura ca Zeynep face acest lucru doar pentru a-si indeplini obiectivul, acela de a pune mana pe averea familiei ei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 24 DIN 2 DECEMBRIE 2016. In acest timp, Zeynep si Fatih incearca sa treaca peste neintelegerile cauzate de scenele de gelozie. Incearca sa-si dea „raportul” in mod regulat asupra a ceea ce faceau insa isi dau seama cat de penibila este situatia in momentul in care se intalnesc in mall acolo unde Fatih incerca sa descopere cine a comandat colierul care avea initialele lui Irem.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 24 DIN 2 DECEMBRIE 2016. Fatih incearca sa o introduca pe Zeynep in atmosfera muncii de birou in conditiile in care ea acceptase slujba propusa de Meryem. Zeynep se dovedeste a fi destul de stangace insa ambitioasa si dornica sa invete tainele muncii de birou.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 24 DIN 2 DECEMBRIE 2016. Cei doi isi petrec seara impreuna cu Selin si Fadik. Planuiesc in gluma chiar ca fetele sa deschida impreuna o cofetarie-patiserie insa Zeynep marturiseste ca nu vrea sa renunte atat de usor la locul de munca propus de Meryem. Isi spune pentru prima oara Zeynep Sekercizade spre bucuria lui Fatih care vrea sa o sarute pe sotia lui insa aceasta il amana.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 24 DIN 2 DECEMBRIE 2016. Zeynep accepta ideea lui Fatih si a tatalui ei de a-i face o petrecere de circumcizie lui Selim. Incep sa faca pregatiri si incep sa viziteze magazinele de haine pentru a gasi costumele cele mai potrivite atat pentru copil cat si pentru ei. Zeynep o invita si pe Meryem sa participe la petrecere insa aceasta se vede nevoita sa refuze desi in sufletul ei si-ar fi dorit foarte mult sa fie prezenta la circumcizia nepotului ei.

Stiri pe aceeasi tema

TE VREAU LANGA MINE 23 OCTOMBRIE 2015. Diana a avut parte la paravan nu de unul ci de doi pretendenti

Delia Ion

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 7 REZUMAT, 25 IANUARIE 2018

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 IULIE 2015. Cristian si Elly, zi relaxanta la piscina

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult