7.9 C
România
26 septembrie 2021
dragoste-cu-imprumut-episodul-25
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 25 REZUMAT. Zeynep si Fatih organizeaza petrecerea de circumcizie a lui Selim

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 25. Femeile din cartier participa toate la pregatirile destinate circumciziei lui Selim. Se ajuta una pe alta la gatitul bucatelor si buna dispozitie care domina atmosfera le indeamna sa mai si danseze din cand in cand. Totul decurge conform planului si lucrurile par a fi in ordine in asteptarea musafirilor.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 25. Vila familiei Sekercizade este asaltata de musafirii in fruntea carora erau Fatih, Zeynep si fiul ei, Selim. Desi era evident ca nu cunoasteau pasii dansului foarte bine, Zeynep si Fatih se prind in hora spre amuzamentul lui Fehmi insa spre dezaprobarea lui Mukkades, la fel de aroganta fata de obiceiurile celor din cartierele mai putin bogate.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 25. Sevket supravegheaza pregatirile salonului in care va avea loc ceremonia. Din „echipa” de lucratori nu lipsesc Orhan, Selin si Fadik. Incepe petrecerea si atmosfera este una placuta. Fehmi se prinde in hora si o ia mai mult cu forta si pe Mukkades care nu era de acord cu acest lucru.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 25. Capitalul Sevket ii face o surpriza fiicei sale. Invitase la petrecere pe unul dintre cantaretii preferati ai lui Zeynep spre satisfactia acesteia. Fatih o invita pe Zeynep sa danseze, ei fiind primul cuplu ajuns pe ring. Sunt urmati insa in scurt timp de Orhasn si Selin dar si de Fadik si partenerul ei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 25. Desi spusese ca nu poate participa la petrecere, Meryem venise insa la salon si privea din apropiere cum fiica ei dansa fericita in bratele lui Fatih. Fericirea cuplului si bucuria celor prezenti la petrecere este insa tulburata de aparitia neasteptata a lui Ertan, tatal biologic al lui Selim.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 25. Fatih incearca sa evite orice incident. Il ia afara pe Ertan pentru a vorbi. Zeynep incearca sa salveze momentul si ii invita pe cei din sala la dans.  Interventia lui Fatih a avut darul de a impiedica un scandal general insa lucrurile erau certe: problemele cu Erdan erau abia la inceput.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 25. Dupa petrecere, Mukkades are surpriza neplacuta de a se trezi la vila cu toate femeile din cartier, mult prea galagioase si lipsite de maniere, din punctul ei de vedere. Femeile sunt primite insa cu bratele deschise de bunica Gulsum.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Constantina, mai senzuala ca niciodata!

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 42 REZUMAT. Ruptura sfasietoare intre Fatih si Zeynep

Delia Ion

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 MAI 2016. Confirmari dar si cateva surprize de proportii

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult