dragoste-cu-imprumut-episodul-28
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 28 REZUMAT. Zeynep scapa de acuzele care i-ar fi putut aduce detentia

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 28. Zeynep, Fatih si Meryem sunt la sectia de politie asteptand sa vada cum vor decurge lucrurile. Meryem o mustreaza pe Zeynep apoi merge sa discute cu ofiterul desemnat sa se ocupe de cazul fiicei sale. La sectie este si victima lui Zeynep si Meryem nu ezita sa-l abordeze. Au o discutie scurta dar lamuritoare. Meryem il ridiculizeaza pe partenerul ei de afaceri si ii demonstreaza ca mergand pe calea acuzelor va avea numai de pierdut.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 28. Zeynep si Fatih sunt extrem de emotionati in asteptarea unei decizii. Sunt intr-unul dintre birouri si au surpriza de a vedea ca in fata lor apar ciar Meryem si victima lui Zeynep. Aceasta are un gest de furie insa este imediat calmata de Fatih si apoi de Meryem care o anunta ca plangerea a fost retrasa si ca poate sa mearga linistita acasa.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 28. Zeynep si Fatih rasufla usurati si discuta in masina despre impasul de care tocmai au trecut. Zeynep recunoaste ca aceasta perioada tensionata a marcat-o mai mult decat si-ar fi dorit insa simte ca poate sa treaca cu bine peste toate problemele avandu-l pe Fatih alaturi. Acesta ii marturiseste ca ii va fi alaturi neconditionat si ca a fost placut impresionat de puterea cu care Zeynep i-a luat apararea la inceput, in fata capitanului Sevket.

CITESTE SI: DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 27 DIN 6 DECEMBRIE 2016

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 28. Ajunsi acasa, cei doi mai poarta o discutie placuta apoi se urca in pat si adorm imbratisati. Dimineata, Fatih este la fel de matinal cum era de obicei insa Zeynep nu se da dusa din pat motivand ca este in continuare demoralizata de problemele din ultima vreme. Fatih decide sa o ia pe sus si o duce pe Zeynep sa ia micul dejun. Reuseste sa o binedispuna cu ajutorul micului Selim.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 28. Zeynep este ajutata si de Sadik, cea mai buna prietena a ei. Au parte de o dupamiaza placuta, ca intre fete, pe parcursul careia ating mai multe subiecte sensibile. Zeynep ii marturiseste lui Sadik ca una dintre temerile ei este aceea ca Ertan sa nu revina si sa incerce sa-si revendice paternitatea lui Selim.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 28. Cele doua chiar se gandesc cum a reusit Fatih sa-l alunge pe Ertan de la petrecerea de circucizie a copilasului. In timp ce Zeynep ar fi preerat ca Fatih sa-l invinga in lupta pe Ertan, Fadik crede ca mai realista era varianta in care Fatih i-a dat lui Erdan un diplomat plin cu bani.

 

Articole asemănătoare

REZULTATE DEFINITIVAT 2015. REZULTATE DEFINITIVAT 2015, AFISATE PE EDU.RO. NOTE DEFINITIVAT

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 SEPTEMBRIE 2015. Oana si Ciprian, primul cuplu al sezonului 5?

Delia Ion

iUmor 3 Mai 2016. Bendeac, Cheloo si Delia, momente de te prapadesti de ras!

Lucy Ionesco