DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 31 REZUMAT, 8 DECEMBRIE 2016. Fatih, Zeynep si Selin ajung acasa insa familia afla adevarul de la tv

Delia Ion
By Delia Ion decembrie 7, 2016 15:07

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 31 REZUMAT, 8 DECEMBRIE 2016. Fatih, Zeynep si Selin ajung acasa insa familia afla adevarul de la tv

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 31 DIN 8 DECEMBRIE 2016. Grupul celor sase prieteni este eliberat de politie si Selin, Fatih si Zeynep se intorc cu bine la vila familiei Sekercizade. Mukkades ii primeste cu bratele deschise pe copiii ei insa o priveste cu raceala pe Zeynep. Sotia lui Fatih este insa intampinata de bunica Gulsum care isi manifesta inca odata simpatia fata de Zeynep.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 31 DIN 8 DECEMBRIE 2016. Se pune masa la care sunt prezenti toti din familie, inclusiv capitalul Sevket. Mukkades si Gulsum au insa parte de o imensa surpriza. La televizor este prezentata o stire cu arestarea lui Fatih si a lui Zeynep. Cum familia stia ca ei fusesera intr-o simpla excursie, mama si bunica lui Fatih au parte de un mare soc.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 31 DIN 8 DECEMBRIE 2016. Mukkades nu-si gaseste cuvintele in timp ce Gulsum lesina in bratele lui Selin. De alfel, este chemat si un medic pentru a o consulta pe bunica si acesta ii recomanda o perioada de odihna si diminuarea expunerii la factori de stres.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 31 DIN 8 DECEMBRIE 2016. Fatih si Zeynep se retrag in camera lor. Fatih se vaita de dureri de spate si Zeynep se ofera sa-i faca un mic masaj care se dorea a fi revigorant. Se pun la odihna insa Zeynep este sunata de Fadik care dorea sa se planga de problemele sale celei mai bune prietene.

CITESTE SI: DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 32 REZUMAT

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 31 DIN 8 DECEMBRIE 2016. Selin este in propria camera insa era evident ca era afectata e certurile tot mai dese pe care le avea cu Orhan. Adoarme in brate cu un iepuras din plus insa, de dimineata, se inveseleste cand citeste mesajele romantice primite de la Orhan.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 31 DIN 8 DECEMBRIE 2016. Lucrurile sunt insa departe de a fi linistite la vila familiei Sekercizade. Mukkades nu pierde nicio ocazie pentru a se lua de Zeynep, Orhan este privit in continuare cu suspiciune, greselile facute de el fiind considerate unele intentiinate si nicidecum erori provocate de varsta lui frageda.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.