-2.4 C
România
5 decembrie 2021
dragoste-cu-imprumut-9-decembrie-2016
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 33 REZUMAT, 9 DECEMBRIE 2016. Zeynep devine suspicioasa in privinta secretelor lui Fatih

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 33 DIN 9 DECEMBRIE 2016. Cei sase magnifici sarbatoresc intr-un club de karaoke castigarea de catre Fadik a concursului cu torturi. Fatih si Zeynep ofera un adevarat show artistic pe scena ampladata in mijlocul clubului. Canta, se distreaza si sunt de departe sufletul micii petreceri.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 33 DIN 9 DECEMBRIE 2016. Fadik este sunata de mama ei care afla cu entuziasm ca fata ei a castigat concursul, asa cum isi dorea atat de mult. Se infurie insa cand aude ca Fadik este impreuan cu prietenii ei in club si decide sa mearga acolo pentru a o lua acasa. Este insa convinsa de Fatih si Zeynep sa ramana cu ei in club cu atat mai mult cu cat asa putea sa-l cunoasca mai bine pe Mete, prietenul lui Fadik.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 33 DIN 9 DECEMBRIE 2016. Reintorsi acasa, Zeynep si Fatih fac glume pe seama evenimentelor petrecute in acea zi. Fatih adoarme insa devreme astfel incat, Zeynep, ramasa treaza, are ideea de a se plimba prin gradina conacului. Il vede insa pe Mustafa facand o groapa in gradina. Incep sa-i vina idei si merge intr-un suflet la Selin. O trezeste si ii spune sa merga impreuna in gradina si sa verifice daca in groapa sapata nu cumva este ingropat cadavrul lui Ertan.

CITESTE SI: DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 34 REZUMAT

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 33 DIN 9 DECEMBRIE 2016. Cele doua fete se caznesc sa dea panatul inapoi din groapa insa raman repede fara puteri. Mai mult, sunt prinse chiar de Mustafa si apoi vine langa ele si Fatih care se minuneaza de ideile care ii vin sotiei sale.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 33 DIN 9 DECEMBRIE 2016. Lucrurile par a se calma insa Zeynep ramane cu o suspiciune atat asura celor intamplate la circumcizia lui Selim cat si a celor intamplate in gradina conacului. Din intamplare, a doua zi Zeynep ii prinde pe Fatih si Mustafa susotind in secret intr-un loc retras din jurul vilei. Ii ia la intrebari si cum nu primeste un raspuns concret se enerveaza si pleaca, nu inainte de a-si privi sotul cu indoiala.

Stiri pe aceeasi tema

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 58 REZUMAT, 26 MARTIE 2015. Zinar este noul sef al clanului

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 56 REZUMAT, 7 IUNIE 2016. Cihan se recasatoreste cu Dilara insa Harun nu renunta la dragostea pentru ea

Delia Ion

TE VREAU LANGA MINE 16 MARTIE 2017. Tunde: Alexia i-a facut vrajitorii lui Robert

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult