dragoste-cu-imprumut-9-decembrie-2016
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 34 REZUMAT. Zeynep este foarte aproape de a-si cunoaste trecutul ascuns atata timp de Sevket

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 34 REZUMAT. Zeynep si Fatih merg in piata de legume insa nu totul decurge conform planului. Zeynep constata ca preturile la legume si la zarzavaturi sunt mult mai scumpe fata de cat credea ea ca sunt. Se supara si pleaca inainte de a cumpara ceea ce isi propusese.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 34 REZUMAT. In cartier, capitanul Sevket primeste vizita lui Meryem. Aceasta intra in casa si nu poate sa nu-si aminteasac de momentul in care, cu ani buni in urma, se bucura de atentia lui Sevket, ea fiind pe atunci in calitate de tanara gravida.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 34 REZUMAT. Meryem este intapinata de matusa lui Zeynep. Cu ochii in lacrimi, Meryem nu-si poate stapani emotiile la gandul ca fusese nevoita sa se desparta de fiica ei inca de cand aceasta era un copilas. Vine si Sevket insa el si Meryem nu apuca sa vorbeasca prea mult caci se aude masina cu care Fatih si Zeynep veneau in cartier.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 34 REZUMAT. Sevket si matusa lui Zeynep se reped sa o ascunda pe Meryem pentru a nu fi vazuta de fiica ei care inca nu stia acest aspect din trecut. Fatih intra in camera in care era Meryem si ramane surprins sa o gaseasca acolo. Isi da seama de situatie si face tot posibilul pentru a o impiedica pe Zeynep sa intre si ea in camera si implicit sa o vada acolo pe Meryem.

CITESTE SI: DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 33 REZUMAT, 9 DECEMBRIE 2016

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 34 REZUMAT. Meryem nu suporta ideea ca trebuie sa se ascunda mereu de fiica ei, fara a putea, cel putin pentru o perioada, sa-i spuna adevarul lui Zeynep. Pleaca imbufnata din casa lui Sevket insa cei doi aveau sa se intalneasca la o terasa. Nici noua intalnire nu dureaza mai mult de cateva momente caci, de aceasta data, Sevket este cel care pleaca furios din cauza planurilor lui Meryem.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 34 REZUMAT. Fadik isi face bagajele pentru a parasi orasul spre tristetea mamei sale dar si a matusii lui Zeynep. Ajunge la autogara insa acolo are surpriza de a fi asteptata de Mete care se afiseaza extrem de emotionat de faptul ca nu o va mai vedea pe fata de care se indragostise. Fadik se bucura sa-l vada pe Mete si il saruta dragastos pe obraz inainte de a urca in autocar. Mete se uita lung dupa autocarul care plecase cu fata pe care o iubea la bord insa, dupa numai cativa metri, autocarul se opreste si Fadik coboara anuntandu-l pe Mete ca a renuntat la gandul de a mai pleca.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 34 REZUMAT. Relatia dintre Selin si Orhan nu este lipsita de probleme. diferentele de mentalitate dintre cei doi tineri par a-si pune amprenta asupra sentimentelor care existau intre ei. Intr-una din zile, Zeynep, Fatih si Selin primesc vizita lui Sevket. Fatih crede ca vizita are ca scop mustrarea lui Selin pentru ca-i facea clipe grele lui Orhan insa raman cu totii surprinsi sa afle ca adevaratul scop al lui Sevket era acela de a-i face o mare destainuire lui Zeynep.

Stiri pe aceeasi tema

FERMA VEDETELOR 19 MARTIE 2015. Augustin Viziru l-a provocat la duel pe Stefan Stan

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 DECEMBRIE 2015. Probleme mari in cel mai nou cuplu de la MPFM5

Delia Ion

ALEXANDRU MOISE, X FACTOR 2015. VIDEO. Te prapadesti de ras daca-l asculti!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult