dragoste-cu-imprumut-13-decembrie-2016
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 37 REZUMAT, 13 DECEMBRIE 2016. Familiile Taksin si Sekercizade merg impreuna intr-o excursie la munte

DRAGOSTE CU IMPRMUT EPISODUL 37 DIN 13 DECEMBRIE 2016. Fatih si Zeynep sunt mai bine ca oricand dupa evenimentele petrecute in hala parasita. Adorm fericiti tinandu-se in brate nestiind ca nu vor avea parte de liniste ci de tot mai multe probleme incepand chiar de a doua zi.

DRAGOSTE CU IMPRMUT EPISODUL 37 DIN 13 DECEMBRIE 2016. Cei doi merg in vizita la inchisoare pentru a discuta fata in fata cu Sevket si Orhan, retinuti pentru agresiune fizica.

DRAGOSTE CU IMPRMUT EPISODUL 37 DIN 13 DECEMBRIE 2016. Reintorsi la conac, Zeynep are surpriza de a gasi in patutul lui Selim caseta VHS inregistrata de Fatih inainte de a pleca in „misiunea” periculoasa de la depozitul gol.

DRAGOSTE CU IMPRMUT EPISODUL 37 DIN 13 DECEMBRIE 2016. Zeynep ii spune lui Selin ceea ce a descoperit si amandoua planuiesc sa se uite la caseta insa nu apuca deoarece acasa isi fac aparitia Fatih impreuna cu Sevket si Orhan, proaspat eliberati.

CITESTE SI: DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 38 REZUMAT

DRAGOSTE CU IMPRMUT EPISODUL 37 DIN 13 DECEMBRIE 2016. Cele doua familii, Taskin si Sekercizade, merg intr-o excursie la rudele lui Sevket a caror casa era intr-o regiune muntoasa. Se pune masa mare, cu bucate alese, la care iau parte peste 20 de persoane dar, ca de obicei, Mukkades decide sa faca nota discordanta, pentru a protesta de „apucaturile” proaste ale rubedeniilor.

DRAGOSTE CU IMPRMUT EPISODUL 37 DIN 13 DECEMBRIE 2016. In timp ce tinerii se bucura de aerul curat de la munte si se plimba pe campurile din imprejurimi, cei mai in varsta aleg sa viziteze una dintre cetatile aflate in apropiere. Spiritul razboinic pune stapanire pe capii celor doua familii si Sevket il provoaca la o partida de skandenberg pe Fehmi.

DRAGOSTE CU IMPRMUT EPISODUL 37 DIN 13 DECEMBRIE 2016. Gasca lui Fatih si Zeynep merge la un parc de aventura unde principala atractie era plimbarea cu scripetii pe deasupra unei ape curgatoare dar si plimbarea facuta pe rau cu barca pneumatica.

Stiri pe aceeasi tema

KOSEM EPISODUL 42 REZUMAT, 31 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 NOIEMBRIE 2015. Crina a abordat emisiunea de azi cu un look asemantor unei mari artiste

Delia Ion

DILA EPISODUL 4 REZUMAT, 28 APRILIE 2015. Dila si Riza incep sa se indragosteasca unul de altul

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult