2.9 C
România
21 februarie 2024
dragoste-cu-imprumut-episodul-42
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 42 REZUMAT. Ruptura sfasietoare intre Fatih si Zeynep

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 42 REZUMAT. Ca de obicei in ultimele luni, singurul care pare a o intelege pe Zeynep cu adevarat este Fatih. O asculta, se sfatuiesc impreuna si nu ezita sa se ibratiseze dragastos. Casnicia lor devine tot mai solida pe zi ce trece in ciuda problemelor care nu conteneau sa le iasa in cale din ce in ce mai des.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 42 REZUMAT. Meryem retraieste ultimele dialoguri purtate cu Zeynep. Sperase ca fiica ei sa o accepte cat mai repede in viata ei si impreuna sa faca parte dintr-o familie mare si fercita insa realtatea o contrazisese. Zeynep isi exprimase deschis dezamagirea fata de deciziile pe care ea si Sevket le luasera pe cand fetita lor era doar un prunc.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 42 REZUMAT. Matusa lui Zeynep vine langa Meryem si incearca sa o incurajeze insa fara sorti de izbanda caci Merye simtea ca intre ea si fiica ei exista in acest moment o prapastie de netrecut. Fatih se simte apasat si el de ultimele probleme. Ii cere sfatul lui Selin care ii spune sa continue sa stea alaturi de Zeynep.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 42 REZUMAT. Mukkades este aproape sa-si vada visul implinit. Creeaza tensiuni intre Fatih si Zeynep, pe seama subiectului „Meryem”. Zeynep se supara pe sotul ei. Se ridica de la masa si pleaca fulger in camera pentru a-si face bagajul. Pleaca de la conac impreuna cu micul Selim fara a-i asculta explicatiile si scuzele lui Fatih.

CITESTE SI: DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 41 REZUMAT DIN 15 DECEMBRIE 2016

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 42 REZUMAT. Cu lacrimi in ochi, Fatih ii reproseaza mamei sale ca i-a distrus viata din cauza ambitiilor ei prostesti. Zeynep se duce la casa tatalui ei. Se incuie in camera si le sune tuturor sa nu o deranjeze. Fatih merge si el in cartier pentru a o vedea pe Zeynep. Primul cu care se intalneste este Sevket si nu se sfieste sa se certe cu el.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 42 REZUMAT. Bate la usa camerei in care se incuiase Zeynep. Aceasta pare a nu-l primi bine insa, la insistentele acestuia, il lasa sa intre. Fatih isi cere iertare fata de Zeynep, isi justifica actiunile si apoi ii declara ca ii iubeste enorm pe ea si pe Selim. Zeynep nu este dispusa sa-l asculte si ii aduce aminte ca Selim nu este copilul lui. Fatih este pe punctul de a pleca dar Selim ii spune „tata” si intinde mainile spre el. Fatih este sfasiat de emotie si priveste catre Zeynep care alege sa-i intoarca spatele, dandu-i de inteles ca vrea sa o lase singura.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 42 REZUMAT. Fatih pleaca pustiit de durere, avand in fata ochilor imagini sentimentale intre el si Zeynep. Desi il respinsese cu tarie, Zeynep avea inima la fel de sfasiata de durere caci era evident ca intre ei era o dragoste nebuna.

Related posts

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 124, 26 IUNIE 2015. Sila este decisa sa pastreze sarcina in ciuda opozitiei lui Boran si a lui Bedar

Delia Ion

IN BATAIA INIMII EPISODUL 4 REZUMAT, 7 SEPTEMBRIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 22 IUNIE 2015. Mama Catalinei: Nicolae nu dovedeste ca are sentimente pentru fiica mea!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult