dragoste-cu-imprumut-episodul-44-din-16-decembrie-2016
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 44 REZUMAT DE VINERI 16 DECEMBRIE. Zeynep incepe sa regrete decizia de a se desparti de Fatih

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 44 DIN 16 DECEMBRIE 2016. In timp ce Zeynep „concerta” in fata vilei familiei Sekercizade, Fatih isi plangea in continuarea tristetea alaturi de Orhan si Mete. Cei doi prieteni incearca sa-l incurajeze pe Fatih insa acesta este categoric in a crede ca intre el si Zeynep nu mai poate fi vorba de nimic de vreme ce mama micutului Selim il respinsese cu atat raceala.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 44 DIN 16 DECEMBRIE 2016. La conac, Zeynep discuta cu Gulsum care incearca sa-i imprumute fetei din experienta ei de viata care ii spunea ca intr-un cuplu mai pot aparea probleme insa acestea nu trebuie sa „concluzioneze” intr-o despartire definitiva.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 44 DIN 16 DECEMBRIE 2016. In timpul discutiei, Zeynep isi da seama ca este spionata de Mustafa, soferul familiei. Isi da seama ca acesta ar putea sti locul in care este Fatih in acel moment. Cum Mustafa refuza sa divulge secretul, Zeynep incepe sa-l tortureze cu ajutorul lui Selin si a lui Fadik.  Desi rezistase eroic, Mustafase vede nevoit sa-i marturiseasca lui Zeynep locul in care era Fatih.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 44 DIN 16 DECEMBRIE 2016. Mustafa le duce pe cele trei fete la mica hala in care erau adapostiti Fatih, Mete si Orhan. Zeynep bate la usa la dinauntru raspunde Mete care spune ca este singur si ca Fatih nu a fost niciodata acolo. Zeynep nu-l crede si insista ca Mete sa-i deschida. Dupa cateva secunde Mete deschide insa ii reconfirma lui Zeynep ca este singur inauntru si ca el tocmai iesise din baie. Zeynep isi da seama ca Mete minte insa acesta le inchide usa in fata celor trei fete.

CITESTE SI: DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 43 REZUMAT, 16 DECEMBRIE 2016

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 44 DIN 16 DECEMBRIE 2016. Zeynep o ridica pe Fadik pana deasupra usii acolo unde erau niste geamuri cu scopul ca prietena ei sa se uite inauntru si sa spuna cine este acolo. Fatik isi da seama ce se intampla astfel incat el si Orhan se ascund dupa canapea. Fadik nu-i vede si ii confirma lui Zeynep ca Mete are dreptate.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 44 DIN 16 DECEMBRIE 2016. Zeynep il lasase pe Selim la conac in grija bunicii Gulsum astfel incat se grabeste sa se intoarca la el. Ajunge la vila cam in acelasi timp cu Fatih, in continuare intr-o stare sufleteasca precara. Sunt cu totii in salon si Zeynep vrea sa plece cu Selim insa baietelul ei il striga din nou pe Fatih „tata”. Intinde mana spre el si Fatih este tentat sa faca si el acelasi gest fata de baietel insa se razgandeste in ultimul moment si pleaca din living.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 44 DIN 16 DECEMBRIE 2016. Zeynep ajunge la casa din cartier. Se vede cu Sevket si Meryem insa nu este dispusa sa faca pace cu ei ci, dimpotriva, le arunca noi acuze. Pleaca insa accepta sa primeasca incurajari de la Orhan. In acest timp, Fatih este prezent in continuare in locuinta lui Mete, lipsit de entuziasmul din urma cu cateva zile.

 

Stiri pe aceeasi tema

DILA EPISODUL 22 IUNIE 2015, EPISODUL 37. Dila rupe definitiv relatia cu Riza si decide sa se intoarca la Istanbul

Delia Ion

SEMNIFICATIE VISE CAI. Ce INTERPRETARE au VISELE in care CALUL are rol principal?

Delia Ion

LOTO DE MOS NICOLAE. REZULTATE LOTO 6 DECEMBRIE 2015, DE MOS NICOLAE

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult