dragoste-cu-imprumut-episodul-45-din-19-decembrie-2016
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 45 REZUMAT, LUNI 19 DECEMBRIE 2016. Zeynep face totul pentru a se impaca cu Fatih insa este bulversata de o stire extrem de trista

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 45 DIN 19 DECEMBRIE 2016. Mukkades se simte mai relaxata ca oricand in ultimele luni. Petrece relaxata la piscina despartirea dintre Fatih si Zeynep desi acest lucru adusese multa tristete in sufletul fiului ei. Alaturi de ea isi face aparitia si Irem cea alaturi de care Mukkades si-l imaginase intotdeauna pe Fatih.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 45 DIN 19 DECEMBRIE 2016. Zeynep regreta tot mai mult faptul ca provocase separarea de Fatih. Dupa incercarile esuate de impacare, Zeynep iese in oras cu prietenele ei, Selin si Fadik, alaturi de care urzeste noi planuri. Zeynep ajunge la concluzia ca ar putea forta o impacare daca ar pune presiune asupra lui Fatih prin intermediul micului Selim.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 45 DIN 19 DECEMBRIE 2016. Toate trei merg la Mete acasa, acolo unde stiau ca locuieste temporar si Fatih. Mete le anunta insa ca Fatih luase hotararea de a se muta de lael. Se fereste insa sa le spuna unde locuieste in prezent Fatih insa, la insistentele lui Fadik, Mete le informeaza ca Fatih sta acum la hotel.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 45 DIN 19 DECEMBRIE 2016. Zeynep, Selin, Fadik, Mete si Orhan ajung la hotel insa acolo se lovesc de refuzul receptionerului de a le spune la ce camera sta Fatih. Refuzul primit de la receptie declaseaza un adevarat scandal care se potoleste doar prin interventia agentilor de paza ai hotelului.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 45 DIN 19 DECEMBRIE 2016. Cei cinci se trezesc dati afara din hotel insa nu renunta la ideea de a ajunge la Fatih. Incropesc o adevarata strategie in care Mete si Orhan fac galagie pentru a atrage atentia agentilor de pasa in timp ce fetele intra in hotel deghizate in femei de serviciu.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 45 DIN 19 DECEMBRIE 2016. Profitand de neatentia receptionerului, gasca de fete il ataca pe acesta pe la spate, il culca la pamant, il imobilizeaza si il pun in imposibilitatea de a striga dupa ajutor. Cauta in registre si afla camera in care locuieste Fatih. Ajung acolo insa o femeie de serviuc adevarata le anunta ca Fatih este in acel moment la restaurant.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 45 DIN 19 DECEMBRIE 2016. Intre timp agentii de paza se pun in miscare si sunt pe urmele celor trei fete. Ajung la ele chiar cand acestea ajung la restaurant, langa masa la care era Fatih. Acesta le spune agentilor de paza ca le cunoaste pe fete si ca nu este nicio problema daca le lasa sa vorbeasca cu el.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 45 DIN 19 DECEMBRIE 2016. Selin si Fadik se retrag si ii lasa singuri pe Zeunep si Fatih. Zeynep vrea sa se comporte cu Fatih ca si cum nu ar fi fost nicio problema intre ei. Ii arata actul prin care Fatih era trecut ca tata al lui Selim insa rezultatul nu este cel scontat. Fatih ii maturiseste lui Zeynep ca despartirea a rupt ceva in sufletul lui si ca nu se simte in stare sa reia relatia cu ea. Se ridica de la masa si pleaca fara a se mai uita in urma la Zeynep.

Fatih incearca sa mai alunga din gandurile triste ducand-se la micul aerodrom pentru a pilota. Mete il insoteste insa, nu dupa mult timp, constata ca nu mai vede pe cer avionul pilotat de Fatih.

Zeynep decide sa fie si mai decisa in a-l convinge pe Fatih ca sentimentele ei pentru el sunt cat se poate de reale si de sincere. Merge la casa tatalui ei, isi face bagajele, il ia pe Selim si pleaca direct la conac. Mukkades ramane surprinsa sa-i vada acolo insa bunica Gulsum o primeste cu bratele deschise.

Selin il ia pe Selim si incepe sa se joace cu el apoi baietelul si Zeynep se retrag in camera lor. Zeynep da drumul la televizor insa ceea ce vede o bulverseaza total. Este prezentata o stire in care se informeaza ca avionul pilotat de Fatih, fiul unui cunoscut afacerist, a disparut si ca sunt sanse mici ca el sa fie gasit in viata.

Stiri pe aceeasi tema

CHEFI LA CUTITE, 30 MAI 2016. Ne pregatim de marea finala a retetelor. Surprize de la Chefi

Cristiana Petrariu Bota

LOTO 19 MARTIE 2015. Premii de invidiat la toate categoriile jocului 6 din 49

Bogdan

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 65 REZUMAT, 29 APRILIE 2016. Ates descopera ca Bahar este adevarata fiica a lui Mehmet si a lui Hasret

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult