dragoste-cu-imprumut-episodul-54-din-23-decembrie-2016
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 54 REZUMAT. Selin paraseste si ea conacul dupa o cearta cu parintii

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 54 DIN 23 DECEMBRIE 2016. Fatih il iarta pe Orhan dupa ce acesta se jura ca nu a atentat la pudoarea lui Selin insa patreaza raceala fata de el, destul de evidenta in timpul mesei luate alaturi de ceilalti. Apoi tinerii impreuna cu Mustafa incep sa viziteze atractiile istorice ale zonei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 54 DIN 23 DECEMBRIE 2016. Se reintorc cu totii la Istanbul, obositi fizic insa revigorati psihic dupa cateva zile de vacanta binemeritata. Intamplator sau nu, Orhan cade tapul ispasitor pentru faptul ca era prea multa galagie si Selim nu putea sa adoarma.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 54 DIN 23 DECEMBRIE 2016. Sevkent se duce la bar insa acolo este cautat de Ertan, tatal biologic al lui Selim. In acelasi timp, la casa din cartier, Meryem o pune in garda pe Zeynep referitor la posibilitatea ca Ertan sa-si faca simtita prezenta si implicit sa-si revendice dreptul de tata al lui Selim.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 54 DIN 23 DECEMBRIE 2016. Selin revine la conacul familiei sale insa este serios scuturata de Mukkades care tocmai aflase de la Mustafa unde fusese fata ei timp de cateva zile. In acest timp, Fatih, Zeunep, Selim, Orhan si Meryem se lasasera pe mana lui Sevket si a echipajului sau, intr-o cursa cu nava pe mare.

CITESTE SI: DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 53 REZUMAT, 23 DECEMBRIE 2016

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 54 DIN 23 DECEMBRIE 2016. Selim este chemata sa dea explicatii in fata consiliului de familie format din Fehmi, Mukkades si bunica Gulsum. Tanara este certata aspru si, simtindu-se neinteleasa de parintii ei, isi exprima si ea dezamagirea fata de etichetele impuse in familie.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 54 DIN 23 DECEMBRIE 2016. Pe mare, Sevket ia un harpon si sare in apa pentru a prinde ceva peste. Nu-si face aparitia prea curand de sub apa astfel incat Fatih incepe sa-si faca griji. Decide chiar sa sara si el in apa pentru a-l gasi pe Capitan insa este ironizat de cei de pe nava. De toti cu exceptia mamei lui Fadik care sare si ea in apa pentru a interveni. Din pacate, reuseste sa-l bage serios la apa pe Fatih care isi pierde cunostinta pentru cateva clipe. Fatih este salvat insa la timp si totul reintra in normal.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 54 DIN 23 DECEMBRIE 2016. „Navigatorii” se intorc acasa destul de galagiosi. In fata casei lor o gasesc insa pe Selin care luase decizia de a pleca si ea de la conac. Toti ramas surprinsi de cursul evenimentelor. Fatih, Zeynep, Orhan si Fadik o iau departe sa afle ce s-a intamplat insa se lamuresc imediat atunci cand inteleg ca seniorii familiei Sekercizade aflasera de excursia facuta de Selin impreuna cu Orhan si cu fratele ei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 54 DIN 23 DECEMBRIE 2016. La conac, Mukkades si Gulsum manifesta o stare de rau si au nevoie de ingrijirea atenta a lui Fehmi.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP ZILNIC pentru marti 13 OCTOMBRIE 2015

Delia Ion

DILA 23 IUNIE 2015, EPISODUL 38. Dila renunta sa plece la Istanbul si se reapropie de Riza

Delia Ion

PROGRAM STANLEYBET 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. PROGRAM STANLEYBET DE SFANTUL ANDREI SI ZIUA NATIONALA.

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult