dragoste-cu-imprumut-episodul-55-din-23-decembrie-2016
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 55 REZUMAT DE LUNI 26 DECEMBRIE 2016. Fatih renunta la orice lagatura cu familia lui

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 55 DIN 26 DECEMBRIE 2016. Zeynep merge la conacul familiei Sekercizade pentru a o face pe avocatul lui Selin in fata parintilor acesteia. Nu se vorbeste insa pe aceeasi unda ci, mai mult, apar tensiuni in specal intre Mukkades si Zeynep. Simtindu-se infruntata de Zeynep in propria-i casa, Mukkades ii trage o palma, spre uimirea lui Fehmi si Gulsum.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 55 DIN 26 DECEMBRIE 2016. Intre timp, Selin se incadrase perfect in peisajul din cartier. Gazdele o imbracasera la fel ca una de-al lor, cu basma pe cap, si o pusesera serios la treaba alaturi de celelalte femei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 55 DIN 26 DECEMBRIE 2016. La conac, Mukkades isi indreapta mania spre Mustafa. Il acuza ca le tine partea lui Fatih, Zeynep si Selin impotriva ei. In culmea furiei, Mukkades il concediaza pe Mustafa, nu inainte de a incerca sa-l nimereasca cu pantoful pe cel care-i fusese sofer timp de ani de zile.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 55 DIN 26 DECEMBRIE 2016. Mustafa nu stie ce sa faca si primul lui drum, dupa plecarea de la conac, este chiar in cartier pentru a se plange lui Fatih si Zeynep de cele intamplate. Fatih se decide sa actioneze decisiv. Merge la conac si ii preda tatalui sau cartile de credit si cheile de la masina spunand ca refuza sa mai faca parte dintr-o astfel de familie limitata.

CITESTE SI: DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 54 REZUMAT

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 55 DIN 26 DECEMBRIE 2016. Bunica Gulsum alearga dupa el pentru a-l opri insa Fatih paraseste conacul fara a se mai uita in spate. Acasa nu-si poate ascunde totusi tristetea in fata lui Zeynep. Cu lacrimi in ochi, Fatih marturiseste ca este extrem de dezamagit de felul in care familia lui l-a tratat atat pe el cat si pe Zeynep, Selin si Mustafa.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 55 DIN 26 DECEMBRIE 2016. Mesele capata un aer din ce in ce mai trist la conac. Gulsum si Femi refuza sa manance pretextand lipsa poftei, lasand-o singura pe Mukkades care ii spune servitoarei ca totate acestea sunt niste mofturi care se vor rezolva in curand.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 55 DIN 26 DECEMBRIE 2016. Inca de a doua zi, Fatih incepe sa-si caute de munca. Isi programeaza mai multe interviuri insa CV-ul sau atrage numeroase semne de intrebare care sunt urmate si de refuzuri politicoase. Fara a sti, Fatih sustine unul dintre interviuri la un prieten de afaceri de-al tatalui sau care, dupa plecarea lui Fatih din birou, nu ezita sa-l sune pe Fehmi pentru a-i spune despre fiul lui.

Stiri pe aceeasi tema

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 74 REZUMAT, 3 IANUARIE 2017. Cihan nu este dispus sa o ierte pe Cansu pentru ca se casatorise fara voia lui

Delia Ion

GALA BRAVO AI STIL, 9 SEPTEMBRIE 2017. Concurenta eliminata de juriu si de public in gala de sambata este…

Ioana Badulescu

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 74, 16 APRILIE. Sila si Boran, momente care le schimba viata

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult