dragoste-cu-imprumut-episodul-59-din-28-decembrie-2016
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 59 REZUMAT, 28 DECEMBRIE 2016. Fatih ajunge sa intre in conflict cu un mare mafiot

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 59 DIN 28 DECEMBRIE 2016. Hatih are un cosmar. Se viseaza facand tura de noapte ca taximetrist si ca are parte de niste clienti mai speciali. In masina lui intra un barbat care, in momentul in care isi da palaria jos, se dovedeste a fi chiar tatal sau. Pe bancheta din spate urca mama sa si bunica sa, ambele imbrate ca pentru o inmormantare. Cosmarul atinge punctul culminant cant toti trei ii arata lui Fatih o coroana mortuara pe care era scris numele lui. Fatih isi visa practic propria moarte. Se trezeste din cosmar si Zeynep vine imediat langa el si-l linisteste spunandu-i ca totul este bine si ca a fost doar un vis.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 59 DIN 28 DECEMBRIE 2016. Dupa o noua discutie aprinsa la conac cu sotia sa, Fehmi merge la casa lui Sevket din cartier pentru a-si continua rafuiala verbala cu rivalul sau. Trece pe langa Fatih si Zeynep fara sa-i bage in seama si se opreste in fata mesei la care stateau Sevket si Meryem. Ii arunca lui Sevket replicile pe care nu i le pututuse da in momentul vizitei acestuia la conac insa, cum era de asteptat, Sevket nu-i ramen dator.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 59 DIN 28 DECEMBRIE 2016. Spre seara, Fatih si Zeynep se plimba la brat pe strazile din cartier cand isi face aparitia Mustafa, la volanul unui taxi. Fatih ii spune lui Zeynep ca trebuie sa plece cu Mustafa dar lui Zeynep ii convine situatia caci, ramasa singura, se duce la oamenii Capitanului Sevket pentru a cerceta impreuna harta.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 59 DIN 28 DECEMBRIE 2016. Mustafa ii lasa locul lui Fatih in taxi si acesta parcheaza masina in locul obisnuit. Are insa marea surpriza de a se trezi in masina, pe post de client, chiar cu femeia care in zilele trecute se urcase in taxi in stare de ebrietate. Dupa o mica cearta, Fatih se invoieste sa plece in cursa cu ea insa este orientat de clienta catre cazinoul la care ea canta. Fatih opreste masina si o insoteste inauntru. Femeia intra la toaleta insa el intra in vederile unui barbat care facea show in acel moment pe scena.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 59 DIN 28 DECEMBRIE 2016. In alta parte a Istanbulului, Zeynep si cei doi oameni ai Capitanului sunt tot mai aproape de a gasi cheia hartii. Cel aflat in fata lor le da indicii importante insa adevarul are darul de a-i infricosa. Cei trei o iau la fuga si parasesc panicati casa gazdei lor.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 59 DIN 28 DECEMBRIE 2016. La club, Haydar, clienta lui Fatih, isi incepe recitalul. Canta suficient de frumos incat chiar si Fatih sa intre in atmosfera de petrecere si sa aplaude incantat evolutia solistei. La un moment dat isi face aparitia in club unul dintre mafiotii locului, insotit de o adevarata armata de body-guarzi. Haydar face o pauza in concert si se duce la masa acestuia.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 59 DIN 28 DECEMBRIE 2016. Mafiotul sfarseste prin a pune mana pe ea insa acesta se fereste de atingeri. Fatih vede scena si sare pe mafiot lovindu-l cu capul in gura. Acesta cade inconstient la pamant si, dupa cateva clipe de uimire, Fatih o ia pe Haydar de mana si ies in fuga afara. Prima care ajunge la masina este insa Haydar care se suie in locul soferului. Body-guarzii mafiotului apar imediat cu gand de razbunare insa Haydar opreste taxi-ul, Fatih urca, si pleaca amandoi de la club.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 59 DIN 28 DECEMBRIE 2016. Fatih o duce pe clienta sa la cei doi oameni ai lui Sevket care, de altfel, facusera deja cunostinta cu Haydar. Revederea este una fericita pentru unul dintre barbati care o gasea chiar interesanta pe Haydar.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 59 DIN 28 DECEMBRIE 2016. A doua zi dimineata, Zeynep deschide usor usa si il vede pe Fatih dormind profund insa vorbind in somn. Il aude murmurand numele lui Haydar dupa care se trezeste speriat. Zeynep il intreaba cine este femeia al carui nume il rostea in somn insa Fatih ii ofera o explicatie ciudata legata de Mustafa.

 

Articole asemănătoare

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 45 REZUMAT DIN 13 DECEMBRIE 2016. Elif si Kahraman se cearta tot mai des din cauza intrigilor lui Defne

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Corina MPFM3, fosta iubita a lui Traian, anunta ca va deni in curand mamica

Delia Ion

PUTERE SI GLORIE EPISODUL 8 REZUMAT, 1 DECEMBRIE 2015. Suleyman afla ca Gundogdu a fost capturat de Kara Toygar si intelege ca fiul sau este in pericol de moarte

Bogdan