dragoste-cu-imprumut-episodul-61-din-29-decembrie-2016
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 61 REZUMAT DIN 29 DECEMBRIE 2016. Fatih este nevoit sa accepte targul cu mafiotii pentru a scapa cu viata

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 61 DIN 29 DECEMBRIE 2016. Mukkades reintra in depresie dupa ce Fehmi, intaratat de fiica lui Selin, decide sa-l alunge definitiv de la conac pe Ertan, in rol de instructor de sport al sotiei lui. Singura care pare a-i intelege suferinta este servitoarea familiei Sekercizade, cea careia Ertan i se parea un barbat extrem de atragator.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 61 DIN 29 DECEMBRIE 2016. Fatih o duce cu taxiul pe Haydar acasa crezand ca pericolul a trecut definitiv atat pentru el cat si pentru ea. Porneste din nou masina si vede un barbat facandu-i semn cu mana. Crede ca este un posibil client pentru taxi insa in doar cateva secunde isi da seama ca s-a inselat. In taxi intrasera trei dintre body-guarzii mafiotului care aveau sarcina de a-l duce pe Fatih la „victima” din club. Unul dintre ei scosese un pistol cu care il ameninta pe Fatih pentru ca acestuia sa-i piara orice chef de a se impotrivi.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 61 DIN 29 DECEMBRIE 2016. Fatih este fortat sa ajunga la vila somptuoasa a celui pe care-l lovise cu capul in club. Nu este bagat in casa ci la subsolul cladirii acolo unde privelistea l-ar fi inspaimantat si pe cel mai curajos dintre barbati: mafiotul avea un picamer in mana cu care spargea bolovani de dimensiuni considerabile. Inconjurat de alte doua garzi de corp imense, mafiotul ii dadea de intels lui Fatih ca, in locul bolovanilor, ar putea fi capul lui.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 61 DIN 29 DECEMBRIE 2016. Fatih este luat la intrebari insa, din cauza fricii, abia daca poate sa scoata cateva cuvinte. Mafiotul afla ca barbatul din fata lui face parte din familia Sekercizade dar ca nu se ocupa de afaceri ci este doar un simplu taximetrist. Acest lucru pare sa-l impresioneze pe mafiot care ajunge la concluzia ca Fatih este un tanar foarte curajos si plin de initiativa.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 61 DIN 29 DECEMBRIE 2016. Lui Fatih i se ofeara ocazia ca, in locul pedepsei dure care era aplicata de obicei celor care greseau fata de banda, sa indeplineasca misiuni ale mafiotilor caci parea un tanar inteligent si descurcaret. Stiind ce-l poate astepta in cazul unui refuz, Fatih raspune afirmativ propunerii si este lasat sa paraseasca domeniul mafiotului si sa plece cu taxiul.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 MARTIE 2015. Cristian acuzat de lipsa de demnitate si de umilinta in fata stafului

Delia Ion

ARMA SECRETA A REGELUI EPISODUL 16 DIN 17 SEPTEMBRIE 2015. Printul Gwanghae este acuzat de tradare

Delia Ion

Eduard Ungureanu e castigator NEXT STAR din 14 mai 2015. VIDEO. Urmeaza finala de popularitate NEXT STAR

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult