5.3 C
România
25 februarie 2021
dragoste-cu-imprumut-episodul-65-din-2-ianuarie-2017
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 65 REZUMAT DIN 2 IANUARIE 2017. Zeynep si Fatih sunt siguri ca au descifrat secretul hartii

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 65 DIN IANUARIE 2016. Zeynep pleaca de acasa de dimineata, inainte ca Fatih sa se trezeasca pentru a merge la munca. In timp ce Fatih se punea in miscare si discuta cu Selin, Orhan, Sevket, Meryem si Yadigar despre ultimele evenimente, Zeynep ajunsese deja pe faleza impreuna cu Erdan, fostl ei iubit, pentru a transa definitiv situatia dintre ei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 65 DIN IANUARIE 2016. Din start, Zeynep il avertizeaza pe Erdan sa nu mai dea tarcoale familiei sale caci ea stie ce-i poate capul si  urmareste prin planurile sale. Erdan tine sa o contrazica si chiar sa-i spuna ca el inca o iubeste si ca despartirea de ea a fost una fortata de imprejurari.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 65 DIN IANUARIE 2016. Zeynep nici nu vrea sa-l asculte pe Erdan si incepe cearta. Tipa la el, il infrunta si il avertizeaza ca va avea de-a face cu ea daca il va mai vedea in jurul familiei sale. Pleaca de langa Erdan blestemand insa soarta face ca, in acel moment, s atreaca Fatih rin zona. O vede pe Zeynep vorbind furioasa de una singura insa aceasta gaseste repede o explicatie si face tot posibilul sa-l indeparteze pe Fatih pentru ca acesta sa nu dea cu ochii de Erdan. Zeynep opreste repede un taxi si il urca pe Faih pentru ca acesta sa ajunga cat mai repede la munca.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 65 DIN IANUARIE 2016. La conacul familiei Sekercizade, atmosfera este una extrem de tensionata. Gulsum si Mukkades nu isi mai vorbesc dupa palma pe care bunica i-o aplicase nurorii sale, Mukkades si Fehmi dorm in camere diferite, Fehmi si Gulsum se ironizeaza la fiecare dialog, Mukkades tipa la servitoare cu fiecare ocazie, Mustafa se cearta si el cu servitoarea ori de cate ori se intersecteaza prin bucatarie.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 65 DIN IANUARIE 2016. Zeynep, Fatih si cei doi oameni de incredere ai Capitanului Sevket cauta in continuare sa descifreze secretul hartii magice. Sunt purtati de indicii in diferite locuri insa, intr-un final, Zeynep si Fatih ajung la o veche fantana dezafectata. Ajung la concluzia ca trebuie sa caute mai bine in aceasta fantana insa undeva in noapte, cand toti ai casei ar fi adormit.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 65 DIN IANUARIE 2016. Seara, cand sunt toti stransi la un loc, Zeynep si Fatih se prefac a fi franti de oboseala. Casca amandoi insistent pentru a da impresia ca se apropie ora de culcare. Chiar daca Sevket constata ca ei se comporta ciudata, Zeynep si Fatih isi urmeaza planul. Le spun tuturor ca se duc in camera lor pentru a se culca insa ganduriel lor se indreapta spre actiunea pe care urmau sa o duca la capat la fantana.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 2 REZUMAT, 17 NOIEMBRIE 2016. Apar primele certuri intre Fatih si Zeynep

Bogdan

BILETUL ZILEI 12 MARTIE 2016. Cu problemele financiare rezolvate, Pandurii spera la titlu insa Viitorul a invatat din infrangerea din ultima disputa directa

Delia Ion

MPFM 24 FEBRUARIE 2015. Cristian: Suntem decisi! Vom fi impreuna si in afara competitiei, indiferent ce se va intampla!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult