25 C
România
17 septembrie 2021
dragoste-cu-imprumut-22-noiembrie
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 7 REZUMAT, MARTI 22 NOIEMBRIE 2016. Fatih si Zeynep se muta in casa in care crescuse tanara

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 7 DIN 22 NOIEMBRIE 2016. Mukkades isi revine din lesin insa situatia este dominata mai degraba de confuzie si ironie generala decat de tensiune negativa.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 7 DIN 22 NOIEMBRIE 2016. Tatal lui Zeynep incearca sa-i convinga pe politisti ca au fost solicitati sa intervina in mod eronat caci totul era o problema intre indragostiti, Selin si Orhan fiind casatoriti legal.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 7 DIN 22 NOIEMBRIE 2016. Cei patru tineri ajung la conacul familiei Sekercizade unde sunt bagati imediat in sedinta de Mukkades care incearca sa repuna lucrurile in ordine.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 7 DIN 22 NOIEMBRIE 2016. Revine acasa si Fehmi, tatal lui Fativ, care, ironia soartei, era si el lovit la cap precum era si noul lui cuscru.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 7 DIN 22 NOIEMBRIE 2016. Orhan este acceptat si gazduit de familia lui Selin insa i se impune sa doarma in podul casei, ferit total de Selin. Aceasta insa nu rezista tentatiei de a-l vizita pentru a-i aduce mancare.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 7 DIN 22 NOIEMBRIE 2016. Cei doi stau de vorba cateva minute si trec de la contraziceri la zambete de simpatie. In acest tip, Fatih si Zeynep se muta in casa saracacioasa in care crescuse tanara.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 7 DIN 22 NOIEMBRIE 2016. Orhan vrea sa stea la toaleta insa cum podul nu avea asa ceva, ii solicita lui Selin sa-l conduca spre toaleta si totodata sa-l acopere in fata familiei.

Orhan ajunge in camera lui Selin insa, cum era de asteptat, isi face aparitia si Mukkades. Orhan se ascunde dupa pat si mama lui Selin este pe punctul de a-l descoperi insa iese din camera fara a se mai intampla evenimente neplacute.

In cartierul saracacios, Zeynep se vede nevoita sa imparta cu Fatih singurul pat din camera. Desi incearca sa nu se apropie de Fatih, Zeynep adoarme langa acesta.

Dimineata, Fatih se trezeste cu Zeynep la pieptul sau. Zambeste satisfacut insa aceasta il ceata pentru ca a profitat de oboseala ei.

Fatih intra in rolul baiatului din cartier si pleaca la munca impreuna cu tatal lui Zeynep. Merg in larg cu vaporasul impreuna cu prietenii lui Sevket. Nu ezita sa spee puntea sau sa curete pestii prinsi.

La un moment dat, apare si Orhan ajuns in larg cu o salupa. Intre Fatih si Orhan se isca o noua intelegere. Fatih ii da cu o lopata in cap si Orhan cade in apele marii.

EPISOADELE DIN SERIALUL „DRAGOSTE CU IMPRUMUT” SUNT AICI

Stiri pe aceeasi tema

VOCEA ROMANIEI, 9 DECEMBRIE 2016. Ei sunt concurentii calificati in finala Vocea Romaniei din 16 decembrie

Cristiana Petrariu Bota

CASTIGATOR NEXT STAR 31 MARTIE 2016. Cubul Rubik a castigat editia Next Star de joi

Cristiana Petrariu Bota

GAME OF THRONES: The May 31 episode of Game Of Thrones was one of the best of the entire series

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult