24.5 C
România
17 septembrie 2021
dragoste-cu-imprumut-22-noiembrie-2016-2
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 8 REZUMAT, 22 NOIEMBRIE 2016. Zeynep si Fatih incep sa se apropie tot mai mult

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 8 REZUMAT DIN 22 NOIEMBRIE 2016. Mukkades vine la casa din cartier unde statea acum fiul ei si Zeynep chiar cand erau stranse toate vecinele de pe strada la o mica barfa.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 8 REZUMAT DIN 22 NOIEMBRIE 2016. Nu este singura vizita suriza pe care o primeste Zeynep. Se trezeste la usa cu Fatik, cea mai buna prietena a ei, care, intamplator sau nu, intra imediat in discutie cu Mukkades.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 8 REZUMAT DIN 22 NOIEMBRIE 2016. Mai tarziu, cele doua pritene merg in port sa vada venirea navei de pescuit cu care Fatih plecase pe mare impreuna cu Sevket si prietenii acestuia.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 8 REZUMAT DIN 22 NOIEMBRIE 2016. Ceva mai tarziu, in port ajunge si tatal lui Fatih. Dialogheaza cu fiul lui insa tinta lui era sa-l aduca la conacul familiei Sekercizade pe Orhan, „ginedrele” sau.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 8 REZUMAT DIN 22 NOIEMBRIE 2016. De cum intra pe usa vilei, Orhan este luat la rost de Mukkades insa apare salvatoare Selin care se interpune intre Orhan si parintii ei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 8 REZUMAT DIN 22 NOIEMBRIE 2016. In celalalt cartier, Fatih da semne vizibile de oboseala. Il dor cumplit picioarele si acest lucru ii atrage atentia lui Zeynep. Aceasta se decide sa-i dea o mana de ajutor „sotului” ei. Scoate din poseta un unguent cu ajutorul careia incepe sa-i faca o frectie la picioare lui Fatih.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 8 REZUMAT DIN 22 NOIEMBRIE 2016. A doua zi, Fatih este chemat sa dea declaratii in privinta unor tiruri de marfa asupra carora planau suspiciuni. Se intoarce acasa insa este atat de obosit incat adoarme din picioare, in fata lui Zeynep.

Mukkades este multumita ca aflase „portita” prin care putea sa creeze disensiuni intre Ftaih si Zeynep. Aceasta era Fatik, prietena lui Zeynep.

Impreuna cu Irem, platesc o ghicitoare pentru ca aceasta sa o manipuleze pe Fatik. Fatih si Zeynep incepusera insa sa se apropie tot mai mult.

Fatih isi refuza luxul de a utiliza automobilul familiei Sekercizade si pleaca la plimbare imprena cu Zeynep, cu un autobuz plin de pasageri.

Cei doi cumpara covrigi calzi, vata de zahar si se plimba cu barca pe mare. Cand li se face frig, se adapostesc in cafenea, langa o soba ospitaliera.

Se aseaza la masa si servesc o gustare simpla cum ar fi procedat doi soti care aveau sentimente adevarate unul fata de celalalt.

Zeynep merge a doua zi in vizita la familia Sekercizade insa acolo are parte de o mare surpriza neplacuta. O vede pe Mukkades punand tara la cale chiar cu Fatik, cea pe care ar fi trebuit sa-i fie o prieteana care sa o sustina mereu neconditionat.

Stiri pe aceeasi tema

BAHAR VIATA FURATA ULTIMUL EPISOD REZUMAT, EPISODUL 137 REZUMAT, 1 SEPTEMBRIE 2017

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI. EPISODUL 62 REZUMAT, 1 APRILIE 2015. Ummu locuieste temporar la casa lui Boran

Delia Ion

Eduard Ungureanu e castigator NEXT STAR din 14 mai 2015. VIDEO. Urmeaza finala de popularitate NEXT STAR

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult