DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 91 DIN 19 IANUARIE 2017
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 91 REZUMAT, 19 IANUARIE 2017. Mukkades este uimita de ipostazele in care fusese surprinsa la petrecerea lui Selin

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 91 DIN 19 IANUARIE 2017. Mukkades se trezeste a doua zi dupa petrecerea lui Selin in acelasi pat cu Hatih si Zeynep. Treziti din betie, cei trei se uita nedumeriti unul la altul si scandalul incepe in mod natural. Mukkades incepe sa tipe la cei doi si vocea ei este auzita de Selin care vine imediat in camera impreuna cu Orhan.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 91 DIN 19 IANUARIE 2017. In disperare de cauza, Mukkades il ia la rost si pe Orhan aruncand vina asupra lui insa Selin se decide sa faca lumina asupra celor intamplate si le arata celor trei imaginile filmate cu telefonul mobil pe parcursul petrecerii cand Mukkades dansa impreuna cu Zeynep si Fatih si chiar o imbratisa cu drag pe fosta iubita a fiului ei.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 91 DIN 19 IANUARIE 2017. Cand vede imaginile, lui Mukkades i se face rau si lesina. Apoi Fatih si Zeynep se imbratiseaza spre deliciul lui Selin si Orhan bucurosi de reimpacarea celor doi. Selin si Orhan devin de-a dreptul nedumeriti cand Fatih si Zeynep le confirma ca nu au fost certati nicodata si le explica motivele care i-au determinat sa aplice aceasta strategie.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 91 DIN 19 IANUARIE 2017. Ajunsa la casa tatalui ei impreuna cu Selin si Orhan, Zeynep este luata la intrebari de matusa ei insa gaseste repede solutia salvatoare: da vina pe Orhan pentru ca le daduse de baut ei si lui Fatih si astfel, in stare de ebrietate, cei doi s-au comportat ca niste indragostiti.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 91 DIN 19 IANUARIE 2017. Cevat vine in vizita la casa familiei Taskin pentru a se intaoni cu proaspata lui logodnica, Shazi. In fata casei o gaseste chiar pe Ayfer care este departe de stilul mieros cu care il abordase in seara cand acceptase logodna dintre el si fiica ei. Dupa ce-l repezise pe Cevat, Ayfer ii promite ca merge la Shazi sa o intrebe daca vrea sa se vada cu el. Cum era de asteptat, acesta refuza intalnirea cu Cevat astfel incat acesta se vede nevoit sa se intoarca acasa cu coada intre picioare.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 91 DIN 19 IANUARIE 2017. Mukkader si simpaticul ei catelus merg in vizita la biroul lui Meryem pentru a pune la cale impacarea finala dintre Zeynep si Fatih. Cele doua femei intocmesc un plan pe care il pun imediat in practica. Dupa plecarea lui Mukkader, Meryem o cheama pe Zeynep si ii spune sa se pregateasca pentru o intalnire importanta. La fel procedeaza si Mukkader cu Fatih cand ajunge inapoi la conac.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 91 DIN 19 IANUARIE 2017. Fadik merge in camera lui Shazi si o ia la intrebari il legatura cu zvonul conform caruia avea o relatie cu Fatih. Shazi ii spune ca nu este adevarat si ca ea nu este interesata acum de niciun barbat si cu atat mai putin de Fatih.

Meryem isi trimite oamenii cu o salupa pe insula in care ii „sechestrase” ce cei doi amici. Decide sa-l lase singur pe insula doar pe Ertan si acesta nu mai intelege nimic din ceea ce i se intampla.

Fatih si Zeynep sunt luati la smotoceala concomitent de un alt cuplu de indragostiti. Zeynep se ia la tranta cu Fadik in casa tatalui sau in timp ce Mete il tavaleste serios pe Fatih in conacul familiei Sekercizade. Fatih este „salvat” de mama lui care intra in camera in timpul luptei si se mira ce fel de prieten are fiul sau.

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Valentina, fericita alaturi de Valentin dar intr-o vizibila stare de oboseala accentuata

Delia Ion

PROGRAM PALAS – IULIUS MALL IASI CRACIUN 2015. Program Palas, Iulius Mall pana pe 24, 25, 26 decembrie 2015

Delia Ion

DILA EPISODUL 25 REZUMAT, 4 IUNIE 2015. Dila este deranjata de aparitia lui Arzu in viatalui Riza

Lucy Ionesco