dragoste-de-imprumut-18-noiembrie-2016
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 4 REZUMAT DE VINERI 18 NOIEMBRIE 2016. Familia lui Fatih cere oficial mana lui Zeynep

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 4 DIN 18 NOIEMBRIE 2016. Tatal lui Zeynep decide ca impreuna cu prietenii sai sa puna sub urmarire casa familiei Sekercizade, ei remarcand faptul ca Zeynep si Selim erau plimbati cu masini de lux.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 4 DIN 18 NOIEMBRIE 2016. Incurajata de Mukkades, Irem isi face aparitia din nou la vila pentru a incerca sa-i intre in favoruri lui Fatih insa acesta continua sa o respinga suparat ca mama lui vrea sa-i domine viata.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 4 DIN 18 NOIEMBRIE 2016. Bunica lui Fatih pleaca impreuna cu Zeynep, Selim si Selin la cumparaturi intr-un mol luxos. Sunt urmariti indeaproape de masina in care se afla tatal lui Zeynep insa acesta se face de rusine caci nu avea bani la el sa plateasca parcarea la mall.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 4 DIN 18 NOIEMBRIE 2016. Isi urmareste totusi fiica si vede cum ea probeaza diverse haine pe care i le face cadou bunica familiei. Zeynep este dusa si la un salon de infrumusetare pentru a-si face o noua coafura.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 4 DIN 18 NOIEMBRIE 2016. Tatal lui Zeynep vrea sa braveze fata de familia lui Fatih si il pune pe soferul automobilului in care era sa se ia la intrecere cu soferul limuzinei familiei Sekercizade.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 4 DIN 18 NOIEMBRIE 2016. Isi ajunge „rivalii” din urma insa, intr-o intersectie, soferul masinii lor nu reuseste sa se opreasca la timp automobilul si ajung cu totii in sant.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 4 DIN 18 NOIEMBRIE 2016. Familia Sekercizade se pregateste in haine de gala sa mearga la tatal lui Zeynep sa ceara mana celei care urma sa devina nora familiei.

Zeynep coboara scara aranjata cu noile haine cumparate de bunica familiei. Fatih ramane mut de uimire in fata frumusetii lui Zeynep.

Ultimul cuvant il are insa tot bunica. Ea scoate o cutiuta in care erau doua verighete care urmau sa consfiinteasca uniunea dintre cei doi tineri.

Ajung cu totii la casa lui Zeynep insa acolo afla ca tatal ei era internat in spital dupa ce suferise un accident de masina.

Se ia decizia de a se merge la spital. Acolo sunt intampinati de unul din prietenii tatalui lui Zeynep care le prezinat o poveste fabuloasa a accidentului suferit in urma cu cateva ore.

Cel accidentat isi revine in simtiri si, dupa ce trece peste surpriza de a vedea cata lume este in jurul lui, asculta cererea formala facuta de tatal lui Fatih pentru a fi de acord cu nunta.

Refuza sa-si dea fiica pe mana unei familii atat de diferite de a sa si toti raman uimiti de tupeul celui din fata lor. Nu au insa ce sa faca si pleaca imbufnati catre casa.

A doua zi, tatal lui Fatih ii mai face o vizita tatalui lui Zeynep, cu scoul de a-i schimba decizia. In scurt timp primeste insa un telefon de la Selin care il anunta ca fusese rapita.

Stiri pe aceeasi tema

ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. TEATRUL DE UMBRE VERBA in prima semifinala

Cristiana Petrariu Bota

MPFM 22 IULIE 2015. Laur MPFM3, in tandreturi cu o blonda senzuala

Delia Ion

PIXEE FOX a bagat 120.000 de dolari in operatii estetice

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult