-0.8 C
România
30 noiembrie 2021
DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 75 DIN 3 IULIE 2017
Viata bate filmul

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 75 REZUMAT, 3 IULIE 2017

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 75 REZUMAT, 3 IULIE 2017. Emir primeste permisiunea de a-si vedea tatal in inchisoare. Merge la „vorbitor” insa are o strangere de inima vazand in ce stare este Galip, vizibil afectat de umilinta de a fi incarcerat. Galip are insa discursul pregatit pentru fiul sau. Ii spune ca, desi uneori nu a aratat acest lucru, a fost intotdeauna mandru de el pe care l-a vazut drept marele reprezentant al familiei Kozcuoglu.

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 75 REZUMAT, 3 IULIE 2017. Ii recomanda lui Emir sa arunce toata vina pe el si sa faca tot ce poate pentru ca firma sa nu aiba de suferit dupa acest eveniment. Ii cere insa sa-l razbune si sa-l pedepseasca exemplar pe Kemal fara insa a risca sa faca aceeasi greseala pe care el a facut-o in cazul eliminarii Leylei.

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 75 REZUMAT, 3 IULIE 2017. Emir pare a stii foarte bine ce are de facut insa il intreaba pe tatal lui daca mai este vreo problema care l-ar putea lovi pe el decisiv dar si compania Kozcuoglu. Galip lasa privirea in jos si ii spune ca unul dintre angajatii din companie, Halil Sevket, cunoaste multe dintre treburile murdare facute de-a lungul timpului, inclusiv cele legate de transportul de carbune din mina ilegala.

In acelasi timp, Kemal si Zehir discuta despr acelasi subiect si ajung la concluzia ca trebuie sa puna mana cat mai repede pe Halil Sevket cel care, dupa ce aflase ca Galip fusese arestat, disparuse din oras.

Nihan intelege ca Mercan ii propusese lui Kemal sa colaboreze pentru a gasi noi dovezi care sa o incrimineze pe Asu si decide sa actioneze si ea pe cont propriu. O suna pe Zeynep si ii cere sa se vada pentru a discuta ceva foarte important.

Mercan este si ea pe urmele lui Halil insa este instiintata de subordonatul sau ca acesta a disparut si este de negasit. Mercan nu pare a se panica si spune cu voce tare ca va reusi sa afle unde este Halil cu ajutorul lui Asu al carei telefon era deja ascultat.

La firma Kozcuoglu, directorii din companie isi manifestau deja nemultumirea de problemele lui Galip care afectasera foarte mult contractele in derulare. Asu este asaltata de plangeri si decide sa ia legatura cu Emir. Acesta o informeaza ca, in acest moment, prioritatea numarul 1 este aceea ca firma sa se delimiteze in toate felurile de actiunile ilegale pe care Halil le facuse in numele familiei Kozcuoglu.

Nihan merge in vizita la Zeynep. Desi o asigura ca este departe de a-i fi uitat tradarile fata de Ozan, ii cere sa o ajute pentru a o invinge pe Asu. Ii spune ca aceasta il angajase pe un tip Gurcan care il otravise pe Ozan dar si ca Asu facuse un plan in urma caruia Kemal ar fi trebuit sa intre la inchisoare. Nihan devine convingatoare cand ii explica lui Nihan ca Asu fusese cea care o tradase si pe ea si trimisese la conac scrisoarea care ar fi trebuit sa ajunga la parintii ei.

Chiar si dupa aceste dezvaluiri, Zeynep pare a sovai si, in prima instanta declina oferta lui Nihan. Ii cere sa plece insa se aud batai in usa. Intreaba cine este si aude vocea lui Emir. Decide sa o ascunda repede pe Mihan pentru ca Emir sa nu le prinda impreuna.

Emir intra in camera si ii reproseaza lui Zeynep ca a plecat din apartamentul pe care el i-l cumparase. Ii cere sa se intoarca imediat la apartament insa Zeynep ii raspunde ca are aceleasi conditii pe care i le-a spus intotdeauna. Emir ii pune in fata varianta ca, dupa ce-l va naste pe baiatul lui, sa nu mai apuce sa-l vada niciodata insa, si de aceasta data, Zeynep ii raspunde ca s-ar putea duce alaturi de Kemal, acolo unde el nu mai are nicio putere. Emir pleaca din camera de hotel, nu inainte insa de a observa ochelarii lui Nihan lasati pe una dintre noptiere.

Dupa plecarea lui Emir, Nihan ii cere inca odata lui Zeynep sa-i fie alaturi in lupta dusa impotriva familiei Kozcuoglu. De acesta data, Zeynep accepta gandind ca Emir ar putea veni mai usor la ea daca-si va pierde puterea din prezent.

Kemal isi respecta intelegerea cu Mercan si incepe sa puna presiune pe Asu. Se intalneste cu ea si ii arata imaginile surprinse din satelit care pareau a demonstra ca ea nu era retinuta cu forta de Tufan. Asu ii spune ca acestea nu erau probe care sa o incrimineze insa, dupa ce se desparte de Kemal, il suna pe Ali Sadetaga si ii spune sa nu-si faca simtita prezenta pentru a nu fi prins de oamenii lui Kemal. Asu nu stia insa ca deja telefonul ei era filat de oamenii lui Mercan care il reperasera astfel pe Ali.

Zeynep o suna pe Asu si ii cere sa se intalneasca, asa cum stabilise cu Nihan. Asu ezita insa, in cele din urma, accepta. Nihan si Zeynep ies impreuna din hotel fara a stii ca sunt vazute din departare de Emir caruia i se paruse ciudat sa vada ochelarii de soare ai sotiei lui la Zeynep in camera.

Kemal merge sa modifice polita de asigurare de sanatate a lui Asu pentru a afla astfel si la ce clinici medicale a mers in ultima vreme. Afla astfel unde ar fi putut Asu sa mearga pentru recoltare de sange pe care apoi l-a utilizat in inscenarea planuita pentru el.

Oamenii lui Mercan pun mana pe Ali. Politista il cheama la sectie pe Kemal pentru a afla personal vestile bune. Kemal il trimite pe Zehir sa-l gaseasca pe Halil. Discuta apoi cu Nihan care nu-si poate ascunde gelozia pentru ca iubitul ei incepuse sa petreaca tot mai mult timp in compania lui Mercan.

Emir le cheama la conac pe Asu si pe mama lor. Incearca un fel de mobilizare in familie insa ramane blocat cand afla ca insasi mama lui i-a oferit lui Kemal informatii pretioase pentru a-l infunda pe Galip. Mujgan il asigura ca a procedat crect pentru ca Galip sa-si primeasca pedeapsa. Emir ii spune insa ca probleme pentru Galip inseamna probleme pentru intreaga familie insa Mujgan continua sa creada ca ei vor deveni oameni mai buni dupa ce vor scapa de presiunea numelui Kozcuoglu.

Nihan vrea sa plece de acasa insa Emir vrea sa o impiedice. Nihan il asigura ca nu are cum sa faca acest lucru si il anunta ca nu mai este mult si va reusi sa divorteze si sa scape definitiv de el. Nihan o vede apoi pe Asu in casa si ii spune Edei sa o cheme acasa doar dupa ce sora lui Emir urma sa paraseasca vila.

Kemal ajunge la sectie si ii spune lui Mercan ca a aflat care este clinica medicala in care Asu si-a colectat sange pe care apoi l-a folosut impotriva lui. Politista il asigura ca-l va interoga personal pe Ali si-l va face sa vorbeasca. Cei doi sunt in fata sediului politiei si sunt vazuti de Nihan care venise sa-l intalneasca pe Kemal. Nihan priveste cu indignare avansurile facute de Mercan, inclusiv momentul in care ea luase o floricica de pe umarul lui Kemal. Nihan observa inclusiv zambetul satisfacut al lui Mercan dupa ce Kemal se suise in masina si plecase.

Nu rezista si merge in biroul lui Mercan pentru o discutie directa. Ii spune acesteia sa nu spere ca ar putea sa puna mana pe Kemal. Mercan ii raspunde ca nu se gandeste la iubitii altor femei insa Nihan vede floricica de pe biroul ei si ii explica celei din fata ei ca se vede foarte clar ca s-a indragostit de Kemal. Nihan pleaca si o lasa pe ganduri pe Mercan.

A doua zi, Kemal, asistat de Zehra, este la tribunal pentru a oficializa divortul de Asu. Aceasta ii spune ca nu are informatii sa-i fi fost transferate actiunile firmei Kozcuoglu insa Kemal o anunta ca a trecut deja actiunile pe numele mamei ei. Ii confirma ca si-a tinut partea lui de intelegere si Asu se vede nevoita sa-i spuna ca va divorta.

Mercan incepe sa-l interogheze pe Ali care, in prima faza, neaga orice implicare in rapirea lui Asu. Nihan vine la Emir impreuna cu Mujgan si il anunta ca mama lui este noua actionara a firmei. Emir ramane surprins de aceasta veste insa mama lui il asigura ca va incerca pe tot posibilul sa se implice la firma pentru a se asigura de corectitudinea si transparenta contractelor.

Emir ii cere mamei lui sa-i transfere imediat actiunile detinute la firma insa Mujgan il avertizeaza ca nu se va intampla acest lucru pana cand nu va constata ca el si Asu vor renunta la comportamentul din afaceri consacrat de Galip Kozcuoglu. Nihan mai primeste o veste foarte buna. Kemal o suna si ii spune ca a divortat de Asu si ca, in acest moment, mai era doar un pas pana cand ei se vor casatori.

Emir iese din casa insa omul lui de incredere il anunta ca Ali de la firma de curatenie a fost retinut de politie in cazul rapirii lui Asu.

Asu ajunge la camera de hotel a lui Zeynep. In acest timp, Nihan o suna pe Zeynep si deruleaza planul la care ajunsesera de acord. Zeynep se preface a vorbi la telefon cu fratele ei, in fata lui Asu. Discuta despre o scrisoare a lui Tufan in care s-ar fi facut referire la faptul ca Asu nu fusese rapita cu forta. Asu neaga in fata lui Zeynep o intelegere cu Tufan. Vrea sa plece insa Zeynep simuleaza ca are dureri cu sarcina. Asu se intoarce din drum si Zeynep o trimite in baie pentru a-i aduce un medicament. In acest timp, conform intelegerii cu Nihan, pune un microfon in poseta lui Asu.

Zeynep o suna pe Nihan si ii spune ca a facut ceea ce stabilisera. Nihan incepe sa o asculte pe Asu si aude cum aceasta il suna imediat pe Emir si stabilesc sa se intalneasca. Emir o anunta ca Ali este in mainile politiei.

Kemal merge la clinica medicala unde Asu isi facea testele. Acolo apare si Mercan si fac rost de imaginile filmate in zilele de dinaintea disparitiei lui Asu. Vad pe monitor cum Asu se intelege cu una dintre asistente si Mercan se angajeaza ca o va interoga pe cea care primise mita de la Asu. Mercan radiaza insa de fericire fara a constientiza ca acest lucru se datoreaza apropierii de Kemal.

Asu ajunge la biroul lui Emir si incepe sa-i spuna fratelui ei de faptul ca Kemal este pe urmele ei si pare decis sa afle de intelegerea dintre ea si Tufan. Emir afla ca Asu fusese in vizita la Zeynep si, amintindu-si ca a o vazuse pe Zeynep impreuna cu Nihan, incepe sa fie banuitor. Isi da seama ca exact in acel moment Nihan le asculta convorbirea. Asu ii cere lui Emir sa o ajute insa Emir, stiind ca sunt inregistrati, ii raspunde ca trebuie sa se predea politiei pentru ca el nu are cum sa o ajute. Controleaza apoi in poseta lui Asu si ii arata acesteia microfonul care ii fusese implantat de Zeynep.

Nihan il suna pe Kemal si ii spune sa mearga impreuna la Mercan insa acesta o informeaza ca este deja in sediul politiei. Nihan merge acolo si ii prezinta politistei inregistrarea facuta cu dialogul dintre Asu si Emir. Mercan le spune totusi ca aceasta inregistrare nu poate fi folosita ca proba in contextul in care fusese facuta ilegal dar ca o poate ajuta pe ea in ancheta.

Mercan merge cu inregistrarea la Ali si ii demonstreaza ca se strang dovezi concludente impotriva lui. Ali recunoaste ca Tufan nu a rapit-o pe Asu si ca totul fusese planuit char de ea pentru a-l pune pe Kemal intr-o lumina nefavorabila.

Emir si Asu sunt impreuna pe faleza. Emir o anunta pe sora lui ca singura sansa este ca el sa se delimiteze de intreg scenariu iar ea sa se predea la politie asumandu-si intreaga vina chiar cu riscul de a fi inchisa la puscarie. Vestile rele continua sa vina pentru cei doi. Emir este anuntat ca Gurcan si-a revenit la spital.

Si Kemal primeste aceasta veste si se bucura impreuna cu Nihan ca vor avea suficiente dovezi pentru a o infunda pe Asu dar si pentru a lovi in familia Kozcuoglu.

Mujgan il viziteaza pe Galip la inchisoare. Ii spune ca a venit sa-l vada cum sufera si se bucura ca, in sfarsit, a primit ceea ce a meritat.

Ayhan si Leyla vizioneaza cateva albume pentru a gasi o locatie perfecta pentru nunta lor. Mercan si unul dintre subordonati ii iau o declaratie lui Gurcan aflat inca pe patul de spital. Acesta recunoaste ca l-a otravit pe Ozan la ordinul lui Asu Kozcuoglu. Mercan este bucuroasa si il suna din nou pe Kemal sa vina la sectie.

Emir ii cere explicatii lui Zeynep pentru felul in care procedase cu Asu insa aceasta vrea sa sublinieze ca ideea tradarii i-a venit chiar sotiei lui. Ii spune inca odata ca trebuie sa divorteze si sa i se alature pentru a avea grija impreuna de copil.

Asu merge la politie si se preda. Martriseste toate faradelegile in fata lui Mercan apoi este dusa in arest. Kemal vine la hotelul la care statea Zeynep si o ia. Omul de incredere al lui Emir ajunge si el acolo, vede ca Zeynep plecase si il instiinteaza pe Emir de acest lucru.

Peste cateva zile, se decide soarta lui Asu. Avocatul care o acuza cere inchisoare pe viata insa cel care o apara aduce in fata instantei probe ca Asu a avut probleme psihice in copilarie si ca acum a actionat in lipsa de rationament. Cere ca Asu sa fie examinata de o comisie speciala care sa determine daca Asu a fost indeplinatatea facultatilor mentale. Judecatorul decide ca Asu sa fie inchisa intr-un centru psihiatric pana la sentinta definitiva.

Mercan gaseste pe birou un buchet de flori. Crede ca este de la Kemal si este foarte fericita. Momentul este stricat insa de vizita lui Emir care irinizeaza sentimentele ei fata de Kemal. Mercan incepe sa constientizeze ca viata ei nu o ia pe fagasul normal.

Peste o saptamana se ia o decizie in privinta lui Asu. Psihiatrii decid ca ea nu a fost constienta de faptele savarsite si judecatorul concluzioneaza ca ea nu poate fi judecata pentru ceea ce a facut si decide sa fie internata definitiv intr-un spital de pishiatrie. Asu isi aminteste de trauma psihica din copilarie si are un nou soc. Sare de gatul lui Emir si ii cere sa o ajute. Pare ca, intr-adevar, boala psihica revine insa Emir se vede legat de maini si de picioare si nu poate sa o ajute pe sora lui.

Se apropie ziua nuntii dintre Ayhan si Leyla. Cei doi fac ultimele pregatiri. Kemal si Nihan renoveaza in continuare casa in care urmau sa locuiasca. Nihan pregateste costumasul in care Deniz urma sa fie imbracata la nunta. Emir o conditioneaza si ii spune ca vor merge impreuna la nunta sau, in caz contrar, ii va interice sa iasa din casa.

Leyle si Ayhan sunt foarte fericiti de apropierea momentul dar si foarte emotionati. Planurile lui Emir sunt date peste cap de un telefon care il anunta ca tatal lui fusese internat in spital si el era nevoit sa mearga sa-l vada.

Kemal primeste oaspetii venizi sa participe la nunta. Vine Mercan care il anunta ca-si va lua o pauza prelungita si va pleca din oras. Kemal o intreaba daca a fost amenintata sau santajata de Emir insa Mercan il asigura este destul de puternica sa-i faca fata lui Emir. Nu-i poate spune insa ca tocmai sentimentele pentru el o determinasera sa ia aceasta decizie. Apare si Nihan avand-o in brate pe Deniz. Kemal se indreapta fericit catre ele, Mercan vede faza si intelege ca a luat cea mai buna decizie.  Le ureaza sa fie fericiti impreuna apoi pleaca.

 

Stiri pe aceeasi tema

MERYEM EPISODUL 8 REZUMAT, 17 IULIE 2018

Delia Ion

MPFM SEZON 2. Alin: Intre Lorena si George nu a fost dragoste, vroiau doar sa castige toti banii!

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 86 REZUMAT, 17 IUNIE 2016. Hulya decide sa se casatoreasca cu Kenan

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult