DRAGOSTE SI URA EPISODUL 41 REZUMAT, 4 MAI 2018

Delia Ion
By Delia Ion mai 3, 2018 21:58

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 41 REZUMAT, 4 MAI 2018

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 41 REZUMAT, 4 MAI 2018. Gulay il gaseste pe Cemal in fata conacului familiei Gorecki si ii cere socoteala pentru ca-i ucisese fratele. Cemal neaga imediat aceasta acuza insa apoi realizeaza ca i s-a oferit motivul perfect pentru a se disculpa in fata alor lui. Ii striga pe toti sa iasa afara si, cand cei din familie sunt pe terasa si-l intreaba ce s-a intamplat, Cemal le spune ca Gulay l-a acuzat pe nedrept ca este tatal copilului pe care-l purta in pantece doar pentru a se razbuna caci il credea ucigasul fratelui ei.

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 41 REZUMAT, 4 MAI 2018. Intervine insa imediat o alta problema caci realizeaza ca Gulay, Faysal si Safy sunt fratii lui Ahmet. Pe usa conacului isi fac intrarea Faysal si Safy care vroiau sa-i fie alaturi lui Gulay insa sunt luati in primire de Ali care il acuza pe Faysal ca a rapit-o pe Mavi.

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 41 REZUMAT, 4 MAI 2018. Faysal este putin descumpanit insa apoi gaseste o portita de salvare caci ii spune lui Ali ca nu el este vinovat de rapirea lui Mavi in conditiile in care aflase ca Ahmet fusese lovit cu masina de Cemal abia la proces. Spune insa raspicat ca nu ar fi insa exclus ca totusi cineva din clanul lor sa fi fost cel care sa o fi rapit pe sotia lui Ali.

Tensiunea este din ce in ce mai mare intre cele doua tabere. Ali se stapaneste cu greu sa nu-l bata pe Faysal, Cemal este si el extrem de suparat pe cei doi frati, Fazil intervine si el si il intreaba ca Faysal cum va fi posibil ca Gulay sa devina sotia lui Cemal cand cele doua familii sunt despartite de moartea lui Ahmet. Faysal raspunde insa ca acest lucru nu va fi o problema de vreme ce mariajul ar fi in favoarea copilasului.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.