DRAGOSTE SI URA EPISODUL 71 REZUMAT DIN 28 IUNIE 2018
Viata bate filmul

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 71 REZUMAT, 28 IUNIE 2018

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 71 REZUMAT, 28 IUNIE 2018. Venirea pe lume a fetitei lui Mavi pare a fi un nou motiv de disputa in sanul familiei caci Safiye si Hasibe incep sa se certe pe subiectul numelui pe care urma sa-l poarte copilul, Safiye sustinand ca aceasta ar trebui sa se numeasca Refika, in memoria mamei lui Ali, Cemal si Ismet, decedata in urma cu cateva luni.

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 71 REZUMAT, 28 IUNIE 2018. Elmas reuseste sa-l manipuleze pe Fazil exact asa cum isi planuise. Il determina pe acesta sa ia atitudine in fata vanzatoarelor din piata care o jignisera numind-o femeie de moravuri usoare. Fazil gandeste ca trebuie sa o apere pe Elmas ca si cum ar fi fost parte integranta din familie si merge imediat in piata impreuna cu Ismet si Seyfi. Se ia de femeile barfitoare si le pune imediat la punct.

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 71 REZUMAT, 28 IUNIE 2018. Mavi, Ali si fiica lor revin la conac insa acest lucru nu insemna si ca urma sa se instaureze linistea si atmosfera pozitiva. Apare un nou motiv de cearta, de aceasta data intre Mavi si Hasibe care incerca deja sa o determine pe proaspata mamica sa-si creasca fetita in modul traditional dar invechit adoptat in familie de atata timp.

Elmas ii spune lui Fazil ca este sigura ca Hasibe si Pembe au barfit-o prin oras si, din nou, Fazil ii face jocul  si merge la acestea pentru a le cere socoteala. Seyfi le spune celor din familie ca Hasibe nu ar face asa ceva si ca Elmas este o femeie periculoasa care i-a vandut lui Faysal ceaiul care trebuia sa o faca pe Mavi sa avorteze.

Elmas le spune tuturor ca doar l-a mintit pe Faysal ca ceaiul va determina avortul insa Seyfi le spune ca a fost martor la discutie apoi Elmas ii cere sa le arate dovada insa Ali o intreaba de ce nu le-a spus ca Faysal voia sa o faca pe Mavi sa avorteze. Elmas le spune ca s-a temut pentru viata ei apoi le spune ca va pleca de la conac pentru ca s-a saturat sa fie persecutata.

In ciuda a ceea ce a spus, Elmas nu pleaca de la conac. Ali, Ismet si Pembe se intreaba ce vrea sa faca in continuare.

Mavi si Ali ii pune fetitei numele Cicek motiv din cauza caruia Hasibe se supara pe ei. Intre timp, Cemal vine la Elmas si ii spune ca ar fi cel mai bine sa plece de la conac apoi ii spune ca ii va da o suma mare de bani daca va face asta. Elmas raspunde a oricum ea voia sa plece iar Cemal crede ca a rezolvat problema.

Elmas isi strange lucrurile si se preface ca pleaca de la conac. Asteapta sa iesa Fazil din camera lui si incepe sa planga apoi tipa la Cemal ca o alunga de la conac din cauza ca si-a petrecut noaptea cu Fazil.

Fazil se infurie pe fiul lui si vrea sa-l bata insa este calmat de Ali apoi Elmas urca la etaj si ii ameninta ca se arunca de acolo. Hasibe isi bate joc de ea si ii spune ca o filmeaza.

Fazil urca la etaj si ii spune lui Elmas ca va face tot ce trebuie si o imbratiseaza. Toata familia isi da seama ca a cazut in capcana lui Elmas insa Fazil le cere sa nu se mai amestece in treburile lui si ii anunta ca se va casatori cu Elmas.

Lucrurile se precipita si Cemal devine tinta supararii lui Fazil. Hasibe priveste neputincioasa la dialogul dintre cei doi si realizeaza inca odata ca Elmas trebuia alungata demult de la conac.

Pembe si Hasibe au un conflict cu Elmas chiar in curtea conacului in timp ce Ali, Cemal si Ismet merg in fata tatalui lor pentru a-l convinge de pericolul prezentei lui Elmas in viata familiei Gorecki si de influenta negativa pe care aceasta o avea fata de el.

Constienta ca are in jurul ei numai inamici, Elmas incearca sa o convinga macar pe Birgul sa fie de partea ei. Cei trei frati nu obtin rezultatul scontat in urma discutiei purtate cu Fazil. Se sfatuiesc din nu intre ei insa, la un moment dat, Ali resimte dureri in zona capului. Cemal si Ismet il intreaba ce s-a intamplat insa Ali ii asigura ca era o simpla durere trecatoare.

A doua zi, Cemal pare a conduce o incercare de lovitura decisiva impotriva lui Elmas. Ii aduna pe cei din familie in jurul lui, scoate mai multe geamantane in curtea conacului si ameninta ca vor pleca cu totii daca Elmas nu va pleca imediat de acolo. Fazil intervine insa si, suparat pe situatia creata de Cemal, il spune acestuia si tuturor celor dispusi sa-i fie alaturi ca pot pleca de la conac caci Elmas va ramane acolo, alaturi de el.

Cemal vrea sa demonstreze ca amenintarile lui sunt cat se poate de serioase si ii indeamna pe sotia si pe fiica lui dar si pe Ismet sa plece impreuna de la conac. Actiunea lor nu da insa rezultate caci Hasibe il informeaza telefonic pe Cemal ca Elmas nu a plecat de la conac si nici nu erau semne ca va aface acest lucru.

In aceste conditii, cei patru se intorc acasa spre amuzamentul lui Ali care stia ca totul fusese facut de fratele sau doar de impresie. Ali se retrage in camera lui, alaturi de Mavi, insa are din nou momente in care simte dureri in zona capului.

Are loc o noua reglare de conturi intre Elmas si cei care o contestau. Elmas se plange ca intentiile ei sunt intelese gresit de ceilalti si vrea sa para fata buna insa sfarseste prin a se retrage lucru pe care Cemal il interpreteaza ca o mica victorie a lui impotriva acesteia.

Articole asemănătoare

Mireasa pentru Fiul Meu, 3 Mai 2016: Florin si Alexandra au abandonat competitia si au fost descalificati. Mesajul lui de afara

Lucy Ionesco

BILETUL ZILEI 17 IUNIE 2017. Rusia si Noua Zeelanda se infrunta la debutul Cupei Confederatiilor

Bogdan

Florin, fost concurent Mireasa pentru Fiul Meu, face apel la fanii sai: Abia astept sa ne strangem!

Lucy Ionesco