DROB DE MIEL DE PASTE. RETETA DROB DE MIEL IN FOI DE PLACINTA. DELICIOS!
Viata bate filmul

DROB DE MIEL DE PASTE. RETETA DROB DE MIEL IN FOI DE PLACINTA. DELICIOS!

DROB DE MIEL DE PASTE. RETETA DROB DE MIEL IN FOI DE PLACINTA. Drobul de miel este o adevarata delicatesa pe masa de Paste. Fara drob de miel, masa de Paste este mai saraca. Fie ca il gatiti singure, fie ca il cumparati, drobul de miel poate fi savurat cu ridichi proaspete, care ii amplifica savoarea. Daca alegeti sa gatiti o reteta de drob de miel, atunci aflati ca puteti face deliciosul preparat si fara prapure, acea plapumioara alba in care este invelita carnea de miel tocata cu legume. HotWeek va propune mai jos o reteta de drob de miel mai speciala, cu plapumioara din foi de placinta. 

DROB DE MIEL DE PASTE. RETETA DROB DE MIEL IN FOI DE PLACINTA. Reteta de drob de miel cu foi de placinta este pentru cei care nu gasesc prapure de cumparat sau pur si simplu nu il prefera. Va recomandam sa gatiti o portie dubla, pentru ca drobul va iesi delicios! Mai jos va prezentam ingredientele de care aveti nevoie pentru reteta de drob de miel in foi de placinta si modul de preparare.

RETETA DE DROB DE MIEL DE PASTE IN FOI DE PLACINTA

INGREDIENTE: o jumatate de pachet de foi de placinta; un kilogram organe de miel; doua cepe verzi; doua,trei fire de usturoi verde; o mana de patrunjel; foi de dafin; piper boabe; piper, sare, ghimbir; doua oua; 100 grame pesmet; ulei/untura.

Cum va fi vremea in noaptea de Inviere si de Paste 2016 pe Litoral, la Munte, in Bucovina si Maramures

CUM SE PREPARA RETETA DE DROB DE MIEL DE PASTE IN FOI DE PLACINTA

MOD DE PREPARARE: Spalati bine organele de miel in apa rece si apoi taiati-le bucati mai mici. Puneti la fiert organele de miel si adaugati cateva frunze de dafin si boabe de piper.

Dupa ce carnea a fiert, o scoateti din apa, o lasati sa se raceasca si apoi o tocati marunt folosind masina de tocat carne sau robotul. In amestecul rezultat adaugati ceapa verde, ustoriul verde si patrunjelul tocate marunt. Bateti bine ouale si adaugati-le in compozitie.

Puneti si pesmetul si amestecati totul bine ca sa se omogenizeze pasta rezultata. Adaugati sare, piper si praf de ghimbir dupa gust.

Iti recomandam si: Reteta de drob de miel traditionala, de la bunica

Ungeti o tava cu putina grasime(ulei/untura) si adaugati trei, patru foi de placinta pe fundul acesteia. Impartiti cantitatea de pasta de carne in doua. O parte o intindeti peste foile din tava apoi asezati alte patru foi (unse in prealabil cu ulei) peste ea dupa care puneti si restul de pasta si inca un strat de foi de placinta, la fel, unse cu ulei.

Taiati cu un cutit ascutit placinta pe lungime si apoi pe latime formand niste patrate. Dati tava la cuptor la 190 de grade timp de aproximativ 40-45 de minute.

Va dorim Pofta Buna si Paste Fericit!

De Paste ai putea fi interesat si de: RETETE DE PASTE 2016. RETETA PASCA CU BRANZA. Cum sa prepari pasca cu branza de vaci ca la bunica

PASTE 2016. Secrete pentru oua rosii frumoase de Paste. Cum se vopsesc ouale, fara efort

PROGRAM SUPERMARKETURI CARREFOUR DE PASTE 1, 2, 3 MAI 2016

PROGRAM BANCI DE PASTE 2016

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Toti actorii principali de la MPFM4 sunt pe cale de a-si intemeia o familie

Delia Ion

TE VREAU LANGA MINE 27 MARTIE 2017. Farid, figura centrala a primei emisiuni din aceasta saptamana

Delia Ion

EVA TIMUS, NEXT STAR 17 MARTIE 2016. VIDEO. TALENTATA SI CU O VOCE DIVINA

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult