Liviu Dragnea, impins spre functia de premier: Are sustinerea intregului partid!
Politica

Echipa lui Dragnea la conducerea PSD: Iliescu, Nastase, Zgonea si Plumb

Liviu Dragnea si-a anuntat, joi, echipa cu care va lucra din noua postura de presedinte interimar al PSD. Dragnea a anuntat oamenii pe care se bazeaza, dar si o noua abordare in materie de comunicare. Printre oamenii pe care se va baza ca presedinte al PSD se numara Ion Iliescu, Adrian Nastase, Valeriu Zgonea, dar si Rovana Plumb sau Robert Negoita.

Dragnea a spus ca vrea un nou „sistem de comunicare publică” în PSD. „Relaţia dintre centru şi teritoriu să fie mult mai eficientă. Forţa acestui partid stă în membrii lui, care stau în contact direct cu oamenii. PSD este un partid deschis, în PSD nu trebuie să existe pereţi. PSD e un partid de stânga şi toţi oamenii care vor să muncească, cărora le pasă de semeni trebuie să îşi găsească locul ca membri sau simpatizanţi”, a declarat preşedintele interimar al PSD.

Astfel, Liviu Dragnea a anunţat că se bazează în primul rând pe Rovana Plumb, ca preşedinte al Consiliului Naţional, Marian Oprişan, ca preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, Robert Negoiţă, ca preşedinte al Asociaţiei Municipiilor, Valeriu Zgonea, Ion Iliescu, Adrian Năstase, dar şi pe tineri.

„Avem doi colegi care conduc asociaţii ale autoritărilor locale, pe care vreau să-i implic în discuţiile cu primarii. Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, este un om cu relaţii externe foarte bune, relaţii cu ambasadele, vreau să dinamizăm această relaţie. Eu vreau să fiu liantul dintre generaţii. Nu cred că este bine ca expertieţa politică a unor oameni care au condus partidul sau partidele care au fuzionat cu PSD – Ion Iliescu, Adrian Năstase, Alexandru Athanasiu – să nu fie folosită. Nu e vorba de a participa la decizii, ci de a folosi ce pot asigura ca sfat, ca idei”, a declarat Dragnea.

Liderul PSD a mai precizat că doreşte şi promovarea tinerilor, după ce generaţia de tineri a lui Victor Ponta a urcat în „echipa mare”. „La TSD a rămas Mihai Sturzu, am încredere în el, dar trebuie reîmprospătată echipa”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Stiri pe aceeasi tema

Corina Suteu, propunerea premierului Ciolos pentru Ministerul Culturii

Cristiana Petrariu Bota

Presedintele Iohannis, mesaj de condoleante catre SUA, dupa atacul terorist de la New York

Ioana Badulescu

Basescu, suparat pe Iohannis: Numirea politrucului Dan Mihalache ca ambasador la Londra, o mare eroare diplomatica

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult