Calin Nistor va asigura conducerea interimara a DNA, in lipsa unei propuneri din partea procurorului general Augustin Lazar
Social

Eduard Martin, fost deputat PSD si om de afaceri din Constanta, retinut de procurorii DNA

Eduard Martin, om de afaceri constantean si fost deputat PSD, a fost retinut de procurorii DNA, in seara de 3 octombrie, pentru evaziune fiscala. Martin urmeaza sa fi propus spre arestare la Tribunalul Bucuresti. Potrivit replicaonline.ro, fostul deputat a fost retinut intr-un dosar disjuns din dosarul in care a fost trimis in judecata alaturi de Radu Mazare.

Retinerea lui Eduard Martin, fost deputat PSD de Constanta, a avut loc dupa ce Consiliul Local Municipal Constanta, in urma unei sedinte extraordinare, a aprobat incheierea unei tranzactii judiciare dintre municipiul Constanta si Societatea Polaris M. Holding in scopul stingerii unui litigiu aflat pe rolul Curtii de Apel Iasi, potrivit evz.ro. Consiliul a aprobat ca municipiul Constanta, prin primar, sa puna in executare o sentina civila din 2012 prin plata sumei de 14 milioane de euro, datorie catre Polaris. In schimb, Polaris renunta la executarea sumei de 92 milioane de euro, reprezentand penalitati de intarziere.

Aprobarea tranzatiei judiciare, asumata de CLM Constanta si de primar, trebuia semnata, seara trecuta, de Eduard Martin, pentru Curtea de Apel Iasi, unde astazi era programat termenul de judecata in care municipalitatea anunta ca s-a inteles cu firma Polaris M, Holding. Eduard Martin a fost insa retinut de DNA si nu a mai putut semnat tranzactia.

Articole asemănătoare

Primul transplant pulmonar din Romania a reusit, anunta Spitalul Clinic Sfanta Maria

Ioana Badulescu

Stefan Florescu si voluntari ai fundatiei „Din suflet, pentru suflet” vor sustine Antena 3 la intalnirea de vineri

Lucy Ionesco

Sociolog: Condamnarea la inchisoare cu executare a lui Liviu Dragnea e un deficit major de imagine pentru PSD

Ioana Badulescu