6.2 C
România
17 octombrie 2021
Viata bate filmul

EDUARD STOICA LA ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016. Vocea divina care l-a fermecat pe Florin Calinescu

EDUARD STOICA LA ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016. Eduard Stoica are doar 9 ani si a primit patru de DA dupa ce a cantat divin la preselectiile ROMANII AU TALENT 2016. Florin Calinescu a crezut ca micutul a venit cu o inregistrare in buzunar si l-a pus sa cante din nou, fara muzica. 

Eduard Stoica a interpretat pe scena ROMANII AU TALENT 2016 piesa „House of the Rising Sun”.

ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016, LIVE PRO TV. Butonul de Aur, apasat pentru un talent special!

EDUARD STOICA LA ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016. „Am o rugaminte. Vreau fara muzica sa incepi din nou”, i-a spus Florin Calinescu. Micutul a cantat din nou genial si l-a impresionat pe Florin. „Ma gandeam ca are o inregistrare in buzunar. Imi aduci aminte de Horia Brenciu mic, culmea e ca tu canti mai bine ca el mare”, a spus Florin.

EDUARD STOICA LA ROMANII AU TALENT 4 MARTIE 2016. „Noi cautam oameni talentati si noi cautam un talent foarte mare”, i-a spus Mihaela Radulescu. „Parintii trebuie sa mai faca un fratior. Ce vreti fata sau baiat?”, a exclamat Pavel Bartos dupa reprezentatia copilului.

„Am sentimentul ca tot o sa-l vedem!”, a spus Andi Moisescu.

Cele mai frumoase momente de la preselectiile ROMANII AU TALENT din 4 martie 2016

Stiri pe aceeasi tema

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IULIE 2015. LIVE. Pregatiri de nunta, finala Mireasa pentru Fiul Meu minut cu minut

Cristiana Petrariu Bota

TUDOR BILETCHI, ROMANII AU TALENT 22 APRILIE 2016. A venit special pentru Andra din Rep. Moldova

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 3 IULIE 2017. Azi debuteaza Campionatul European U19

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult