Viata bate filmul

EDUARD STOICA, ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Cantec pentru bunica!

EDUARD STOICA, ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Eduard Stoica a impresionat pana la lacrimi in semifinala Romanii au Talent 2016. Cantec pentru bunica, cam asa s-ar traduce melodia lui Eduard, dedicata bunicii sale care a murit de curand. Eduard Stoica este in clasa a 3-a si canta de te cutremuri. Si-a ales o melodie complexa, pretentioasa si dificila.

Bunica a fost totul pentru Eduard si foarte multe melodii au fost inspirate de dragostea pe care a avut-o pentru bunica. Bunica a descoperit potentialul lui Eduard si talentul lui.

„Imi spunea mereu ca eu prin cantecele mele o vindec. Isi dorea foarte mult sa merg mai departe la Romanii au Talent, dar nu a mai apucat. A plecat la Dunezeu in ceruri. Eu cant in seara aceasta pentru bunica. Sper sa le placa oamenilor acest cantec”, a sps Eduard.

„Mi-ar fi placut sincer sa ma inveselesti putin, sa facem din seara asta si bucurie, dar e drept povestea unui spectacol trebuie sa contina si lacrimi. Tu esti un copil foarte talentat”, a spus Mihaela Radulescu.

„Mi-e mai mare dragul sa aud o voce curata de copil. Ai ales o melodie foarte grea. Adrian Daminescu este foarte mandru de aceasta interpretare”, a spus Andra.

FLORIN ZGAVARDICI – ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Show de altadata in semifinala

„Scumpule, cu siguranta o sa ai o cariera artistica. Artistule  in afara oricaror lucruri pamantesti, indiferent ce i se intampla in viata. Aici a fost un domn de 83 de ani care ne-a dus spre veselie, tu ai venit cu un lucru putin cam riscant, inr est am tot dreptuls a sper ca dam macar un gol in Franta la CM de fotbal”, a spus Florin Calinescu.

„Talentul tau este incontestabil. Mesajul de azi este al unei varste mai inaintate. Talentul este insa de necontestat”, a spus Andi.

Iata momentul lui Eduard Stoica de la preselectiile Romanii au Talent 2016. (vom reveni cu momentul lui din semifinala)

SEMIFINALA 2 ROMANII AU TALENT ESTE LIVE ONLINE  AICI

EI SUNT PRIMII FINALISTI ROMANII AU TALENT 2016

 

Stiri pe aceeasi tema

OBLIGO, IN FINALA IUMOR 2016! VIDEO. Dupa editia din 22 mai, ei sunt concurentii din finala iUmor

Bogdan

IN PUII MEI 13 APRILIE. VIDEO. Dani Mocanu, elevul problema al scolii! E nebun!

Bogdan

ANDREI SURDU, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Un pianist desavarsit in semifinala 1

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult