Elena Gheorghe si-a scapat sotul de suspendarea permisului de conducere cu un autograf si 100 de lei
Life

Elena Gheorghe si-a scapat sotul de suspendarea permisului de conducere cu un autograf si 100 de lei

Un autograf si 100 de lei. Astfel l-a scapat cantareata Elena Gheorghe pe sotul ei de suspendarea permisului. Ce risca insa cantareata pentru aceste fapte? Politia locala a Sectorului 1 s-a autosesizat la difuzarea unor imagini care o incriminau pe solista Elena Gheorghe si a dispus efectuarea unei anchete interne.

In imagini, Elena Gheorghe este surprinsa in timp ce oferea unui politist un autograf, la cateva minute dupa ce sotul ei si-a „cumparat” iertarea in schimbul a 100 lei.

Faptele s-au petrecut luni seara, in Bucuresti, unde Elena Gheorghe si sotul ei, Cornel, grabiti sa ajunga la o petrecere, au „fentat” regulile de circulatie, preferand sa scurteze drumul pe o strada cu sens unic, mergand pe contrasens.

HotWeek.ro iti recomanda si: Fara PERMIS AUTO pentru soferii care nu au 8 clase

Dupa obisnuitele proceduri de legitimare si de prezentare a actelor, agentii de politie au stat de vorba cu sotul solistei, care risca suspendarea permisului pentru conducere pe sens interzis, pentru o perioada de 30 de zile. In final, acestia le-au permis celor doi sa plece, insa atat Elena Gheorghe si sotul ei, cat si cei doi agenti de politie risca sa aiba probleme.

Codul penal pedepseste aspru atat darea de mita, cat si primirea acesteia. Conform legii – art.255, Cod Penal – promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase se pedepsesc cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.

De interes: PRECIZARI DESPRE PERMISUL DE CONDUCERE EUROPEAN

La randul sau, functionarul cu atributii de control care, direct sau indirect, pretinde ori primeste bani sau alte foloase care nu i se cuvin ori accepta promisiunea unor astfel de foloase sau nu o respinge, in scopul de a indeplini, a nu indeplini ori a intarzia indeplinirea unui act privitor la indatoririle sale de serviciu sau in scopul de a face un act contrar acestor indatoriri, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.

Detalii: http://legeaz.net/cod-penal-actualizat-2011/art-254-cpen

Related posts

VISUL REGELUI EP.38. Chunchu este tinut in detentie in Gogureyo

Bogdan

Ce se intampla cand iubirea isi pierde din intensitate. Explicatia psihologului Andra Tanasescu

Lucy Ionesco

MOS NICOLAE. CADOURI DE MOS NICOLAE 2015 SI CADOURI DE CRACIUN 2015, CU ANDREEA ESCA

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult