Elena Petrescu, candidatul ALDE pentru Primaria Sectorului 3

Bogdan
By Bogdan martie 30, 2016 18:22

Elena Petrescu, candidatul ALDE pentru Primaria Sectorului 3

Copreședintele ALDE Sector 3, Elena Petrescu, și-a prezentat intenția de a candida la funcția de primar al Sectorului 3, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții conducerii centrale a Alianței Liberalilor și Democraților, precum și a reprezentanților din secțiile de vot desemnate de ALDE Sector 3.

Evenimentul a avut loc in weekend, la Academia de Arte și Muzică din Sectorul 3, în prezența copreședintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, a președintelui executiv al ALDE senatorul Daniel Barbu, a secretarilor generali ai ALDE, senatorul Nicolae Nasta și deputatul Damian Florea, a purtătorului de cuvânt al ALDE Laura Chiriac, a vicepreședintelui ALDE Theodor Meleșcanu, a copreședintelui ALDE Sector 3 Cătălin Harnagea, precum și a secretarului general adjunct al ALDE Cristian Cosmin.

„Am convingerea că Elena Petrescu, împreună cu echipa de consilieri, va putea să facă o treabă bună, de care peste patru ani să nu ne fie câtuși de puțin rușine”, a declarat copreședintele ALDE Călin Popescu – Tăriceanu.

Vezi aici cele mai noi stiri despre Alegeri

ALDE merge cu candidati proprii la alegerile pentru Primaria Bucuresti si primariile de sector

Mesajul candidatului ALDE pentru Primăria Sectorului 3, consilierul local Elena Petrescu, a fost: „Împreună suntem o echipă frumoasă, de oameni simpli, de cetăţeni ai Sectorului 3 şi ne dorim cu toţii să avem parte de o viaţă curată în locul unde trăim, prin armonie, simplitate şi transparenţă. Nimic altceva”.

Evenimentul a fost moderat de senatorul Daniel Barbu, acesta declarându-se „optimist cu privire la rezultatele pe care le vom obține în iunie şi prezint toată aprecierea mea față de echipa filialei noastre, o echipă frumoasă şi omogenă. Urez succes doamnei Elena Petrescu‬, candidatul din partea ALDE pentru funcția de primar la ‎Sectorul 3‬”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.