-3.2 C
România
1 decembrie 2020
ELENA SI EMANUELA POPESCU, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Lacrimi de emotie in Semifinala 1
Viata bate filmul

ELENA SI EMANUELA POPESCU, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Lacrimi de emotie in Semifinala 1

ELENA SI EMANUELA POPESCU, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Multa emotie pentru Elena si Emanuela Popescu in semifinala 1 a showului ROMANII AU TALENT de vineri, 29 aprilie 2016. Emanuela a fost parasita in maternitate, insa a fost adoptata de familia Elenei.Elena si Emanuela Popescu (21 – 22 ani) sunt studente si nu au studii muzicale, insa au un talent de apreciat, care le-a adus pana in prima Semifinala LIVE Romanii au Talent 2016!

Cele doua surori, Elena si Emanuela Popescu au impresionat pana la lacrimi juriul Romanii au talent cu piesa pe care au cantat-o. La preselectii, Elena si Emanuela Popescu au interpretat piesa You Raise Me Up.

ELENA SI EMANUELA POPESCU, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Elena Popescu spune ca prin muzica a reusit sa isi invinga timiditatea de care suferea inca din copilarie. In prezent este studenta in ultimul an la Facultatea de Limbi Straine (engleza-germana). Pe langa Romanii au Talent, care reprezinta, momentan, varful “carierei” ei muzicale, a mai avut un moment frumos cand, in urma unui concurs pe care l-a castigat cand era in clasa a X-a, a plecat cateva zile la Strassbourg sa viziteze Parlamentul European. Acolo, a cantat o piesa in fata a 600 de tineri din Europa.

ELENA SI EMANUELA POPESCU, ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Emanuela Popescu a fost parasita in maternitate, insa a fost adoptata de familia Elenei. Despre sora ei spune ca a fost stalpul sau de sprijin si ca i-a fost alaturi mereu. In prezent este studenta in anul 4 la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti.

Cele doua fete nu au studii muzicale, insa muzica este marea lor pasiune.

Iti recomandam si: ROMANII AU TALENT, SEMIFINALA 1 LIVE ONLINE. Cum este prima semifinala Romanii au Talent

LAURA BRETAN MERGE DIRECT IN FINALA ROMANII AU TALENT DIN 3 IUNIE 2016! A primit super Butonul de Aur!

Stiri pe aceeasi tema

ADMITERE DREPT 2016. Anunt pentru candidatii care dau Admitere la Facultatea de Drept

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 NOIEMBRIE 2015. Cristiana este inca cu gandul la nunta ei cu Marian din marea finala MPFM4?

Delia Ion

TOBI IBITOYE, CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2015? VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult