Elena Udrea a anuntat ca este insarcinata cu gemeni si a confirmat ca se afla in Cota Rica
Politica

Elena Udrea a anuntat ca este insarcinata cu gemeni si a confirmat ca se afla in Costa Rica

Elena Udrea a anuntat ca este insarcinata cu gemeni si a confirmat ca se afla in Costa Rica. Declaratia a fost facuta pentru postul de televiziune Antena 3. Udrea a precizat ca de obicei nu da explicatii atunci cand pleaca in strainatate, dar considera ca acum era necesar, deoarece lucrurile pareau ascunse si dadeau nastere la tot felul de scenarii. 

„Costa Rica este o ţară frumoasă şi prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o ţară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am vizitat nişte prieteni foarte buni. Am găsit nişte vechi cunoştinţe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din ţară, dar când lucrurile par ascunse dau naştere la tot felul de scenarii”, a spus Udrea.

Elena Udrea a mai spus că intenţionează să mai stea in Costa Rica, iar ulterior va merge la Atena pentru o procedură medicală. Udrea si-a exprimat peranta ca va avea doi băieţi.

„Eu sunt intre doua proceduri medicale, pe care le fac la Atena. Dupa ce am facut-o pe prima, am venit aici. Apoi, saptamana viitoare o voi face pe cea de a doua. Daca toate lucrurile decurg bine, ma intorc acasa. Voi avea doi baieti daca ma ajuta Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evolueaza bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta in Costa Rica”, a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

„Au venit oameni cu probe in ultimele zile. Au fost demonstratii in direct de cum se falsifica problele de catre procurorii DNA si nu s-a intamplat nimic. Faptul ca eu vorbesc de asemenea lucruri din 2015 , dar nu am avut probe, nici nu mai conteaza raportat la impactul acestor probe video”, a mai spus Udrea.

Intrebata daca ii e teama ca se va intoarce in puscarie, Udrea a raspuns: „Da. Dar pana si din puscarie se iese. Eu am fost Elena Udrea si inainte sa ajung in puscarie, si dupa ce am iesit de acolo. Nu exista niciun motiv pentru care cineva doreste sa sustina Sistemul. Imi este teama sa ma intorc la puscarie, dar pot trai in orice situatie. Sunt acelasi om.”

Reamintim ca Elena Udrea are o condamnare la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul „Gala Bute”, in prima instanta, si a parasit tara intr-un moment in care se apropia sentinta definitiva in acest dosar. Pe 21 ianuarie, Elena Udrea califica drept „fake news” stirile aparute in presa despre o posibila sarcina a sa. In Costa Rica se afla si Alina Bica, fosta sefa DIICOT si o apropiata a Elenei Udrea. Bica avea si ea o condamnare la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in prima instanta, in momentul in care a parasit tara.

Articole asemănătoare

PNL forteaza doua tururi de alegeri locale. Gorghiu: Am bifat toate etapele, am sperante mari!

Lucy Ionesco

Elena Udrea, suparata ca presa o urmareste zi de zi

Lucy Ionesco

Raluca Turcan il invita pe Dacian Ciolos in PNL

Lucy Ionesco