Elena Udrea a obtinut aprobarea de a parasi tara de la judecatorii Curtii de Apel Bucuresti

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 31, 2017 17:54

Elena Udrea a obtinut aprobarea de a parasi tara de la judecatorii Curtii de Apel Bucuresti

Elena Udrea a obtinut aprobarea de a parasi Romania de la judecatorii Curtii de Apel Bucuresti. Magistratii au decis sa mentina controlul judiciar, insa i-au dat voie Elenei Udrea sa iasa din tara oricand doreste. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la instanta superioara.

In urma cu cateva luni, judecatorii au aprobat o alta cerere a Elenei Udrea de a parasi tara, pentru un tratament in Grecia. Aprobarea era insa pe durata determinata, spre deosebire de decizia de azi.

Decizia de joi a fost luata in dosarul in care Elena Udrea a fost trimisa in judecata de DNA in legatura cu finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009. Hotararea nu este insa definitiva si poate fi contestata de procurori.

“Constata legalitatea si temeinicia masurii preventive luate fata de inculpatii Udrea Elena Gabriela, Nastasia Gheorghe, Tarhon Victor si Wagner Ioan Silviu si mentine controlul judiciar fata de acestia. In baza art. 215 alin. 9 Cod procedura penala admite cererea de modificare a continutului controlului judiciar formulata de inculpata Udrea Elena Gabriela. Inlatura interdictia impusa inculpatei de a nu depasi teritoriul Romaniei fara incuviintarea prealabila a judecatorului de camera preliminara si instantei de judecata. Cu drept de contestatie”, se arata in decizia instantei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.