Elena Udrea a scris o carte in care vorbeste despre momentul arestarii: I-am rugat sa plece sa nu ma gaseasca politistii cu ei

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 3, 2016 12:05

Elena Udrea a scris o carte in care vorbeste despre momentul arestarii: I-am rugat sa plece sa nu ma gaseasca politistii cu ei

Elena Udrea a scris o carte pe care inca nu a publicat-o, in care a facut o serie de dezvaluiri despre momentele de dinaintea arestarii ei. Cateva paragrafe din cartea Elenei Udrea au fost redate la Romania TV, in acestea fiind mentionat si fostul presedinte, Traian Basescu, precum si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

“Eu si Gelu Visan strangeam masa, dupa ce mancasem sarmale, si spalam farfuriile. Domnul Basescu a atipit pe canapea. Asteptam sa vad decizia. Am primit un mesaj: M-au arestat. Dupa ce s-a trezit presedintele a intrebat daca a venit vreo veste. Nu am vrut sa ii spun nimic. I-a spus Gelu ca da si ca am fost arestata. Presedintele s-a cutremurat. I-am rugat sa plece ca sa nu ma gaseasca politistii cu ei acolo. Au plecat amandoi abatuti de acolo.”, a scris Udrea.

Elena Udrea a dezvaluit ca a amanat publicarea cartii deoarece experienta arestarii a fost traumatizanta, insa a precizat ca o va publica, in prezent fiind in cautarea titlului potrivit.

“Am amanat publicarea cartii pentru ca experienta arestarii a fost traumatizanta. Acum caut un titlu pentru carte. In ea sunt pomeniti si doamna Laura Codruta Kovesi, Florian Coldea sau Livia Stanciu. Sunt cei care m-au trimis acolo. Nu stiu daca trebuie sa se teama sau nu. “, a mai spus Udrea in emisiunea lui Victor Ciutacu.

Vezi si: Udrea: PMP are un tata, pe Traian Basescu, si o mama, pe Elena Udrea

Elena Udrea vrea sa fie mireasa lui Adrian Alexandrov, la 3 ani de la divortul de Cocos

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.