Elena Udrea dupa condamnare: Dnei Kovesi i-a fost frica sa ma acuze cand statea cu mine la masa

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 29, 2017 12:21

Elena Udrea dupa condamnare: Dnei Kovesi i-a fost frica sa ma acuze cand statea cu mine la masa

Elena Udrea a declarat, dupa decizia data de marti de ICCJ de condamnare la 6 ani de inchisoare, ca batalia este pe viata si pe moarte si a tinut sa atraga atentia ca mai are foarte multe lucruri de spus. “Doamnei Kovesi i-a fost frica sa ma acuze cand statea cu mine la mese”, a mai spus Udrea intr-o interventie la Antena 3. 

”Faptul că am făcut parte dintr-o guvernare nu înseamnă că nu se pot face abuzuri împotriva mea. E adevărat că există dosare care se judecă corect, care sunt trimise înapoi, mai ales în ultimul an. Dosarul meu a fost pornit acum doi ani, când nici frunza nu mișca împotriva doamnei Kovesi.

Din păcate mai sunt judecători care mai tremură în fața sistemului. Dacă în Gala Bute a avut loc vreo ilegalitate, vreo ilegalitate săvârșită de către Elena Udrea, de ce nu s-a descoperit încă din 2010, de când datează acest dosar? Dacă doamnei Kovesi i-a fost frică să mă acuze când statea cu mine la mese, acum trebuie să o credem, când este alt regim la putere?”, a spus Elena Udrea.

Elena Udrea a mai spus ca mai are asi in maneca si ameninta cu dezvaluiri despre judecatorii de caz.

Citeste si: Elena Udrea, condamnata la 6 ani de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitiva

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.