Elena Udrea ii acuza pe fostii colegi de partid ca sunt “lichele”: Ati uitat cand lingeati clanta sa va sprijin sa luati functii in partid?

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu ianuarie 3, 2018 09:40

Elena Udrea ii acuza pe fostii colegi de partid ca sunt “lichele”: Ati uitat cand lingeati clanta sa va sprijin sa luati functii in partid?

Elena Udrea a postat miercuri un mesaj extrem de critic pe pagina personala de Facebook, acuzandu-i pe fostii colegi de partid ca sunt “lichele”. Fostul ministru al Turismului a dezvaluit ca le-a platit “prestatia politica de rahat prin campanii” si le-a transmis ca le va da numele si va spune ce bani au luat de la partid si cum au fost numiti in functii.

Redam mai jos postarea Elenei Udrea:

“Sper ca ati inceput anul cu bine si ca asa va va fi tot 2018. Evident, as fi vrut sa raman in atmosfera de liniste si pace a sarbatorilor, dar oricat m-am abtinut pana acum si am ramas indiferenta la mizeriile unora, o sa le transmit acestora un mesaj.

Mai lichelelor, ati uitat cand lingeati clanta sa va sprijin sa luati functii in partid, ca de prosti si corupti ce erati v-a dat partidul la o parte, de la ANAF spre exemplu, sa va sustin candidaturile, pe la primariile de sectoare spre exemplu, sa va finanteze Cocos, pe unii in politica, pe altii in presa… Voi, niste nulitati ipocrite vorbiti de mine astazi???

Eu am dosare penale si sunt “corupta” pentru ca v-am platit voua prestatia politica de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalisti “deontologi”, #rezist acum. Acestea sunt acuzatiile care mi se aduc, banii acestia sunt “banii furati de Udrea”!!!

Vreti sa va dau numele fiecaruia dintre voi, cati bani ati luat fiecare de la partid, cum ati fost numiti pe functii, ce ati facut acolo??? Daca eu nu va torn, mai lichelelor, o fac pentru mine, sa nu fiu si eu una ca voi.

Dar daca va faceti calculul ca o sa fiti lasati in pace daca va mutati limba in fundul Sistemului acum si, pentru ca ati sarit in barca lui Johannis, eu va spun ca sunteti prosti pana la capat. Lichelele tot platesc odata si odata!”

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.