Elena Udrea
Politica

Elena Udrea il ataca pe Victor Ponta: Palatul Victoria si Jilava au acelasi discurs

Democrat-liberala Elena Udreasare din nou la gatul premierului Victor Ponta si declara ca atat el cat si Adrian Nastase nu inteleg ca justitia este independenta si ca, indiferent de statut, trebuie sa platesti daca gresesti.

„Constat un lucru relevant, dar deloc surprinzator. Palatul Victoria si Jilava au acelasi discurs. Victor Ponta, prim ministru in functie si Adrian Nastase, fost prim ministru astazi condamnat, gandesc si se exprima la fel despre justitie, care ar trebui sa se afle sub control politic si sa functioneze la comanda puternicilor zilei.

Acesta este statul de drept din vremea fostului premier si, nu cred ca cineva mai are vreo indoiala ca la fel ar fi Romania si sub Victor Ponta. Pentru cei doi este peste capacitatea de intelegere ca justitia a ajuns astazi sa fie independenta si sa condamne oameni politici importanti, doar pentru ca asa functioneaza lucrurile intr-un stat de drept. Indiferent cine esti, ai gresit in fata legii, platesti”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Comentariile deputatului PDL vin in contextul in care mai multi social-democrati, dar si Victor Ponta, si-au aratat nemultumirea fata de pedeapsa de patru ani de inchisoare primita de Adrian Nastase in dosarul Zambaccian. Premierul a comentat, dupa pronuntarea sentintei, ca fostul lider PSD este victima unui proces politic.

Imediat dupa aceste afirmatii, presedintele Traian Basescu a intervenit si i-a solicitat premierului sa nu mai atace justitia.

Adrian Nastase a fost condamnat luni, 6 ianuarie, prin decizie definitiva, de catre magistratii Inaltei Curti la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita in forma continuata in dosarul Zambaccian.

Articole asemănătoare

Adunarea Parlamentara a NATO se reuneste la Bucuresti, de vineri pana luni. Dragnea: Obiectivul este consolidarea pozitiei Romaniei in structurile politice si strategice internationale

Ioana Badulescu

Deputatii au redistribuit bani pentru paza si securitatea Camerei Deputatilor

Lucy Ionesco

Dragnea arunca in aer Romania si compromite PSD. Juristii social-democrati pregatesc o ordonanta de urgenta pentru modificarea Codurilor Penale

Ioana Badulescu