Elena Udrea: Intr-un dosar penal exista doua parti care trebuie sa aiba tratament egal
Politica

Elena Udrea: Nu regret nicio secunda implicarea in Gala Bute

Elena Udrea a scris pe pagina sa personala de Facebook ca nu regreta implicarea în evenimentul sportiv ”Gala Bute”. De asemenea, Udrea îl felicită pe Bute pentru victoria obținută împotriva italianului Andrea Di Luisa.

”Victoria asupra italianului Andrea Di Luisa arată că Lucian Bute rămâne unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut România. E un român cu care putem să ne mândrim pentru că a reușit prin talent, determinare și foarte multă muncă. Sper și cred că, până își va agăța mănușile în cui, va mai purta măcar o dată centura de campion mondial.

Privind în urmă, chiar după toate lucrurile care mi s-au întâmplat anul acesta, nu regret nicio secundă implicarea în evenimentul sportiv Gala Bute și mă bucur că românii au putut să-și vadă campionul boxând acasă.

Nu în ultimul rând, vreau să îi felicit și să le mulțumesc celor de la TVR, care, chiar în condiții financiare dificile, au făcut posibilă transmiterea meciului lui Lucian în România”, scrie Udrea.

Lucian Bute a obținut a 32-a victorie la profesioniști, a 25-a prin K.O., duminică, în fața italianului Andrea di Luisa, deținătorului titlului EBU-EU la categoria supermijlocie, într-o gală organizată la Montreal.

Bute l-a trimis la podea pe campionul european în repriza a patra, cu un croșeu de stânga.

Articole asemănătoare

Traian Basescu va candida la Primaria Capitalei

Lucy Ionesco

Dan Barna, presedinte USR: Modificarile pe legile justitiei, mult mai grave decat Ordonanta 13

Lucy Ionesco

Liviu Dragnea intrece limita decentei! Petrece cu colegii in Clubul Floreasca chiar in seara in care Romania comemoreaza 2 ani de la tragedia Colectiv

Ioana Badulescu