-3.3 C
România
28 noiembrie 2020
Elena Udrea va primi bani doar pentru biroul parlamentar. Cine va gestiona averea Elenei Udrea
Politica

Elena Udrea va primi bani doar pentru biroul parlamentar. Cine va gestiona averea Elenei Udrea

Elena Udrea, aflata in prezent in arest, va beneficia in continuare de suma forfetara care i se cuvine pentru functia de deputat al unui colegiu din judetul Neamt. Astfel, Elena Udrea ar putea primi in fiecare luna echivalentul in lei a 1.000 de euro, chiar daca se afla in arest, insa nu va mai putea incasa anumite indemnizatii, tinand cont ca o perioada nu va mai fi prezenta in Parlamentul Romaniei.

Banii vor fi virati lunar de catre Camera Deputatilor in contul cabinetului de parlamentar si reprezinta doar salariul alocat senatorilor si deputatilor. Elena Udrea nu va mai beneficia insa de indemnizatia pentru sedinte, respectiv de cota de combustibil, tinand cont ca nu se mai deplaseaza la Palatul Parlamentului, cel putin pe o perioada determinata.

HotWeek.ro iti recomanda si: De ce o sustine Basescu pe Udrea chiar si in conditiile unei arestari pentru 30 de zile?

Pana cand nu va fi data o condamnare definitiva, demnitarul nu isi pierde nici mandatul, nici suma forfetara de bani care i se cuvine.

Cine va gestiona averea Elenei Udrea

In ceea ce priveste averea celei mai cunoscute blonde din politica romaneasca, aceasta ar putea fi gestionata, cel mai probabil, de fratele acesteia.

HotWeek.ro iti recomanda si: ELENA UDREA, ARESTATA PENTRU 30 DE ZILE. RECONSTITUIRE: CUM AU DISIMULAT MITA UDREA SI COCOS

Celelalte persoane care ar fi putut avea grija de afacerile fostului ministru sunt, toate, arestate: Dorin Cocos, fostul sot, Alin Cocos, fiul vitreg si administratorul mosiei de la Nana, omul de afaceri Tiberiu Tudor Breazu.

Fratele Elenei Udrea avea o relatie apropiata cu familia Dorin Cocos – Elena Udrea, comisioanele pe care acesta le facea pentru cei doi fiind remunerate, iar intr-o vreme a condus chiar lantul de hoteluri Euro Hotels.

Stiri pe aceeasi tema

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 – Lista cu candidatii PMP pentru Parlamentul European incepe cu Traian Basescu

Cristiana Petrariu Bota

Consultari cu partidele la Cotroceni pe legile sigurantei nationale

Cristiana Petrariu Bota

Ponta despre Basescu pe tema construirii celei mai mari moschei din Europa la Bucuresti: Un iresponsabil

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult