-2.8 C
România
2 decembrie 2020
Elena Udrea este in sfarsit fericita! Cum a schimbat-o parintele Cleopa pe blonda politicii romanesti
Politica

Elena Udrea vrea modificari la Codul Penal: Macar banii sa le fie confiscati celor care fac ilegal sute de milioane

Elena Udrea cere modificarea Codului Penal. Intr-o postare pe Facebook, Elena Udrea vrea ca denuntatorii sa nu mai ramana cu banii obtinuti ilegal si propune introducerea in Codul Penal a unei prevederi in acest sens. 

”Astazi, unii care au facut ilegal sute de milioane de euro scapa si liberi si cu banii la ei, doar facand un denunt, in intelegere cu procurorii. Corect este ca macar banii sa le fie confiscati, daca alta pedeapsa nu primesc.

Ca urmare, sustin introducerea unui articol nou, dupa art.309 Codul Penal: „Banii, valorile sau orice alte bunuri, care au fost obtinute nelegal de faptuitorul care a efectuat denuntul se confisca obligatoriu, iar cand acestea nu se mai gasesc, se dispune confiscarea prin echivalent.”

Credeti ca este o prevedere corecta?”, a scris Elena Udrea pe pagina ei de Facebook.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com.

Stiri pe aceeasi tema

Parlamentul European a lansat un videoclip de promovare pentru a incuraja prezenta la vot

Cristiana Petrariu Bota

Decrete semnate de presedintele Klaus Iohannis vineri, 27 octombrie. Mai multi procurori, eliberati din functie pentru pensionare

Ioana Badulescu

Radu Zlati: Domnule Ponta, USL nu mai exista. La fel nici legitimitatea de a fi premier

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult