Elena Udrea vrea sa plece in Siria

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 30, 2015 11:36

Elena Udrea vrea sa plece in Siria

Elena Udrea vrea sa plece in Siria, afirmand ca are solutia pentru rezolvarea crizei imigrantilor. Ea spune ca, pentru solutionarea crizei refugiatilor, este dispusa sa mearga la sirieni pentru a ajuta mai multe familii de acolo. Sunt doua moduri de a-i ajuta pe refugiati: la ei acasa si este varianta pe care eu o sustin sau la noi acasa, spune Elena Udrea.

“Eu cred ca, pe langa preocuparea de a gasi o solutie pentru refugiatii care deja au ajuns in Europa, liderii europeni si decidentii tarilor membre UE ar trebui sa gaseasca o solutie pentru ca acesti oameni sa nu mai fie pusi in situatia sa plece din tarile lor o solutie de a opri conflictul din Siria, spre exemplu. Si am spus ca as fi dispusa – pentru ca imi pasa de situatia lor si am sentimente fata de oamenii aceia si as vrea sa ii ajut – sa ma duc sa ii ajut la ei acasa, sa fac voluntariat, sa ajut o familie, doua, trei acasa la ei, mai mult decat sa ii ajut in Romania”, a afirmat Udrea, la Palatul Parlamentului.

Elena Udrea a participat, marti, la lucrarile Comisiei pentru drepturile omului din Camera Deputatilor, din care face parte.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.