ExameneSocial

Elevii de la Liceul de Informatica din Bucuresti au castigat medalia de aur la categoria robotica in cadrul Olimpiadei Genius de la New York

Elevii de la Liceul International de Informatica din Bucuresti au castigat medalia de aur la categoria robotica in cadrul Olimpiadei Genius de la New York. Peste 1200 de studenti din 73 de tari au participat la competitia care a gazduit cinci discipline generale axate pe mediu. Olimpiada Genius a avut mai multe categorii, cum ar fi Genius Robotics si o competitie care a inclus drone.

Un concurs dedicat problemelor de mediu a adunat studenti din intreaga lume. Studentii romani Andrei Gabriel Preda, Victor Suciu si Alexandru Turcanu de la Liceul International de Informatica din Bucuresti au castigat medaliile de aur la categoria robotica a concursului.

Medaliile de bronz au fost asigurate de Raffaelli Ionut Bogdan Ispas si Alexandru Iulian Mocanu la categoria Stiinta. Studentii au fost antrenati de profesorul Faith Akay.

Concursul a avut loc la New York. Elevii isi pot publica studiile in Jurnalul International al Liceului de Cercetare si pot participa la programele SAT si ESL pentru studenti.

Articole asemănătoare

PERMISE AUTO 2015: Cei care au picat proba practica la examenul auto nu mai trebuie sa repete proba teoretica

Lucy Ionesco

Seful ANAF, Gelu Diaconu, va fi demis de premier: Sunt mai multe variante de inlocuitor

Lucy Ionesco

Parintii ar putea avea o zi libera platita pe an pentru ingrijirea sanatatii copiilor

Lucy Ionesco