TITULARIZARE 2016. Cand are loc repartizarea profesorilor titulari si profesorilor suplinitori
Examene

Elevii de liceu si profesorii pot beneficia de finantari de pana la 10.000 de euro

A cincea editie a competitiei nationale de educatie financiara „Bani pentru scoala ta” aduce din nou finantari de pana la 10.000 de euro pentru liceele din Romania. Elevii de liceu cu varste peste 15 ani, dar si absolventi, profesori, parinti si alti sustinatori ai unitatilor de invatamant pot castiga pentru scolile lor finantari de pana la 10.000 de euro, daca urmeaza, in perioada 24 aprilie-28 mai 2017, trainingul online gratuit de educatie financiara – modulele BaniIQ si Banii pe net – disponibil pe site-ul competitiei banipentruscoalata.ro.

Fiecare liceu este înregistrat automat în competiție odată cu înscrierea elevilor și susținătorilor săi în training și acumulează EUROpuncte pentru fiecare persoană care urmează modulele online și completează testul de verificare a cunoștințelor. Săptămânal, pe site-ul competitiei va fi anunțat clasamentul intermediar al liceelor susținute în competiție.

Instituția de învățământ cu cel mai mare număr de susținători va beneficia de un premiu constând într-o sumă în euro egală cu numărul acestora, în limita a 10.000 de euro. De asemenea, vor primi premii și primele trei școli care vor atrage primii 1.000 susținători fiecare. Premiile vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea școlilor, dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente sau de resurse educaționale. Validarea instituțiilor de învățământ câștigătoare va avea loc în perioada 29-31 mai 2017.

Competiția „Bani pentru școala ta”  este organizată de Junior Achievement (JA) România și face parte din programul național de educație financiară JA constând în modulele blended learning BaniIQ și Banii pe net, ce au ca scop formarea abilităților de a administra eficient resursele financiare și de a lua decizii responsabile. Programul este susținut de Visa și de băncile partenere.

În ediția precedentă, peste 50.000 de elevi, profesori, părinți și alți membri ai comunităților locale au participat la această competiție și au avut acces la informații esențiale despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investiții și relația cu banca, dar și despre eCommerce, drepturile celor care cumpără online, securitatea în mediul online, taxe și impozite.

Citeste si: Ministerul Educatiei pregateste o noua Lege a Educatiei. In discutie sunt mai multe variante

DEFINITIVAT 2017. Atentie, profesori! Ministerul Educatiei aduce modificari in examenul de definitivare in invatamant

PROFESORI DE NOTA 10! O treime dintre elevii unei profesoare de Matematica din Bucuresti a luat 10 la Evaluare Nationala

Modificari la examenul de Bacalaureat din 2018. Un nou model de subiecte la disciplina Limba romana

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Educatiei: 517 scoli functioneaza in Scenariul Rosu, iar elevii invata in sistem online

Cristiana Petrariu Bota

Sase universitati din Romania, in Top 100 al universitatilor din Europa Emergenta si Asia Centrala, publicat de QS

Cristiana Petrariu Bota

ADMITERE 2014 UNIVERSITATEA BUCURESTI – Acte necesare pentru inscrierea la admitere licenta

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult