27.1 C
România
22 septembrie 2023
Noul an scolar 2018-2019 a inceput! Elevii si prescolarii s-au intors la cursuri dupa o vacanta de aproape trei luni
SocialStiri locale

Elevii din Bucuresti vor beneficia de abonamente gratuite incepand cu data de 11 februarie

Societatea de Transport Bucuresti (STB SA) a anuntat ca va incepe emiterea/incarcarea de abonamente gratuite pentru elevi incepand data de 11 februarie 2019.

„Abonamentele cu reducere 100% se vor elibera la centrele de emitere si incarcare carduri STB SA pe baza carnetului de elev vizat pe anul in curs, care va avea inscris pe prima fila codul numeric personal al elevului, precum si cartea de identitate – in cazul elevilor cu varsta de peste 14 ani – cu evidentierea domiciliului stabil sau provizoriu. Pentru elevii claselor pregatitoare si cu varsta de pana la 14 ani, abonamentele se elibereaza in baza adeverintei doveditoare/ carnetului de elev, cu stampila unitatii de invatamant acreditate /autorizate pentru anul in curs si copie dupa certificatul de nastere”, arata compania intr-un comunicat.

Elevii care frecventeaza o unitate de invatamant din Bucuresti beneficiaza de abonament lunar urban general cu reducere 100%, indiferent de domiciliu si indiferent de forma de invatamant (curs de zi, frecventa redusa).

De prevederile actelor legislative mentionate beneficiaza numai elevii din invatamantul acreditat/ autorizat, primar, gimnazial, liceal si profesional, cu varsta pana la 18 ani sau pana la finalizarea studiilor liceale /profesionale.

Abonamentele cu reducere/ gratuitate nu sunt valabile pe liniile expres si pe liniile speciale.

Validarea acestor carduri este obligatorie la fiecare calatorie.

Related posts

Mariana Ghena este noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii CSM

Lucy Ionesco

Greva la ROMATSA, zborurile au fost anulate. Sute de oameni sunt blocati pe aeroporturi

Lucy Ionesco

CRIMELE COMUNISMULUI: Tortionarul Constantin Istrate ar putea fi urmarit penal

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult