5.1 C
România
26 noiembrie 2021
Noul an scolar 2018-2019 a inceput! Elevii si prescolarii s-au intors la cursuri dupa o vacanta de aproape trei luni
Social Stiri locale

Elevii din Bucuresti vor beneficia de abonamente gratuite incepand cu data de 11 februarie

Societatea de Transport Bucuresti (STB SA) a anuntat ca va incepe emiterea/incarcarea de abonamente gratuite pentru elevi incepand data de 11 februarie 2019.

„Abonamentele cu reducere 100% se vor elibera la centrele de emitere si incarcare carduri STB SA pe baza carnetului de elev vizat pe anul in curs, care va avea inscris pe prima fila codul numeric personal al elevului, precum si cartea de identitate – in cazul elevilor cu varsta de peste 14 ani – cu evidentierea domiciliului stabil sau provizoriu. Pentru elevii claselor pregatitoare si cu varsta de pana la 14 ani, abonamentele se elibereaza in baza adeverintei doveditoare/ carnetului de elev, cu stampila unitatii de invatamant acreditate /autorizate pentru anul in curs si copie dupa certificatul de nastere”, arata compania intr-un comunicat.

Elevii care frecventeaza o unitate de invatamant din Bucuresti beneficiaza de abonament lunar urban general cu reducere 100%, indiferent de domiciliu si indiferent de forma de invatamant (curs de zi, frecventa redusa).

De prevederile actelor legislative mentionate beneficiaza numai elevii din invatamantul acreditat/ autorizat, primar, gimnazial, liceal si profesional, cu varsta pana la 18 ani sau pana la finalizarea studiilor liceale /profesionale.

Abonamentele cu reducere/ gratuitate nu sunt valabile pe liniile expres si pe liniile speciale.

Validarea acestor carduri este obligatorie la fiecare calatorie.

Stiri pe aceeasi tema

Mihaela Costache, o jurnalista din Arges, a murit de cancer la doar 39 de ani

Bogdan

BOTOSANI: Scandal cu impuscaturi in centrul orasului

Bogdan

Alina Bica, amenintata cu moartea intr-un hotel de la malul marii de doi deputati PSD

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult