Social

Elevii vor face scoala online in perioada 25-29 septembrie pentru organizarea alegerilor locale 2020

ALEGERI LOCALE 2020 – Elevii vor face scoala online in perioada 25-29 septembrie pentru organizarea alegerilor locale de duminica, 27 septembrie 2020, a decis Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. 

„Activitatea didactica ce presupune prezenta fizica a elevilor si a cadrelor didactice in cadrul unitatilor de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii de votare pentru desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului sectiilor de votare administrat de Autoritatea Electorala Permanenta, se suspenda incepand cu data de 25.09.2020 pana la data de 29.09.2020 inclusiv.

Activitatile didactice prevazute se vor relua incepand cu data de 30.09.2020 cu respectarea tuturor conditiilor de siguranta si igiena sanitara”, a decis CNSU.

Potrivit hotararii, activitatile didactice vor fi desfasurate in sistem online, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Decizia CNSU a fost luata in contextul organizarii alegerilor locale din 27 septembrie.

Stiri pe aceeasi tema

Cum a ratat Romania Agentia Europeana a Medicamentului. Noul sediu EMA va fi la Amsterdam, dupa o competitie gen Eurovision

Cristiana Petrariu Bota

Militarul Marius Valentin Ionescu, ranit in Afganistan, a fost transportat la un spital din Germania

Ioana Badulescu

ORA DE VARA 2015. Se schimba ora in noaptea de sambata spre duminica

Corina Alexandru

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult