-2.9 C
România
28 ianuarie 2021
ELIMINARE EXATLON, KANAL D. Razboinicii au pierdut pentru a patra saptamana. Un concurent dintre Lupu, Alina si Roxana a fost eliminat
Viata bate filmul

ELIMINARE EXATLON, KANAL D. Razboinicii au pierdut pentru a patra saptamana. Un concurent dintre Lupu, Alina si Roxana a fost eliminat

EXATLON – ELIMINARE 14 MARTIE KANAL D. O noua editie a competitiei EXATLON a fost miercuri, 14 martie, la Knala D, insa emisiunea a fost una incrancenata, dat fiind ca s-a decis o eliminare. Razboinicii au pierdut pentru a patra saptamana, iar un concurent a fost eliminat de la Exatlon dintre Lupu, Alina si Roxana.

EXATLON – ELIMINARE 14 MARTIE KANAL D. Marti, 13 martie, Razboinicii au pierdut pentru a patra saptamana, consecutiv, lupta pentru imunitate si au fost nevoiti sa isi nominalizeze trei dintre coechipieri pentru eliminare Cei trei Razboinici propusi pentru eliminare au fost Alina, Lupu si Roxana.

Ultimele stiri despre EXATLON sunt aici

EXATLON – ELIMINARE 14 MARTIE KANAL D. In editia de miercuri a competitiei EXATLON s-a decis eliminarea. Astfel, in urma voturilor exprimate de telespectatori marti seara, prin SMS, concurentul Lupu a fost eliminat de la Exatlon in data de 14 martie.

EXATLON KANAL D. Oltin Hurezeanu a intrat in competitie pe 27 februarie, inlocuindu-l pe bunul sau prieten Ion Oncescu, care a abandonat din motive medicale.

EXATLON KANAL D. Oltin Hurezeanu beneficiaza de acelasi „regim” cazon ca si ceilalti concurenti, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. In doua doua saptamani, trupul sau pare mai tonifiat si se observa deja ca a slabit in greutate.

Actor si sportiv, Oltin a devenit celebru in urma cu 15 ani, cand a devenit primul roman miliardar imbogatit in urma unui concurs televizat de cultura generala.

Poti citi si: EXATLON 14 MARTIE, KANAL D LIVE. Inca un concurent este eliminat. Dezvaluiri despre fenomenul Exatlon

Stiri pe aceeasi tema

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 84 REZUMAT, 1 MAI 2015. Sila scapa teafara din atentatul lui Osman

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 123, 10 FEBRUARIE 2017. Fatih il raneste grav pe Ertan insa Mustafa vrea sa ia vina asupra lui

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 67 REZUMAT, 18 IULIE 2016. Dilara este intemnitata dupa marturia depusa de Ozan

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult