ELIMINARE EXATLON, KANAL D. Razboinicii au pierdut pentru a patra saptamana. Un concurent dintre Lupu, Alina si Roxana a fost eliminat
Viata bate filmul

ELIMINARE EXATLON, KANAL D. Razboinicii au pierdut pentru a patra saptamana. Un concurent dintre Lupu, Alina si Roxana a fost eliminat

EXATLON – ELIMINARE 14 MARTIE KANAL D. O noua editie a competitiei EXATLON a fost miercuri, 14 martie, la Knala D, insa emisiunea a fost una incrancenata, dat fiind ca s-a decis o eliminare. Razboinicii au pierdut pentru a patra saptamana, iar un concurent a fost eliminat de la Exatlon dintre Lupu, Alina si Roxana.

EXATLON – ELIMINARE 14 MARTIE KANAL D. Marti, 13 martie, Razboinicii au pierdut pentru a patra saptamana, consecutiv, lupta pentru imunitate si au fost nevoiti sa isi nominalizeze trei dintre coechipieri pentru eliminare Cei trei Razboinici propusi pentru eliminare au fost Alina, Lupu si Roxana.

Ultimele stiri despre EXATLON sunt aici

EXATLON – ELIMINARE 14 MARTIE KANAL D. In editia de miercuri a competitiei EXATLON s-a decis eliminarea. Astfel, in urma voturilor exprimate de telespectatori marti seara, prin SMS, concurentul Lupu a fost eliminat de la Exatlon in data de 14 martie.

EXATLON KANAL D. Oltin Hurezeanu a intrat in competitie pe 27 februarie, inlocuindu-l pe bunul sau prieten Ion Oncescu, care a abandonat din motive medicale.

EXATLON KANAL D. Oltin Hurezeanu beneficiaza de acelasi „regim” cazon ca si ceilalti concurenti, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. In doua doua saptamani, trupul sau pare mai tonifiat si se observa deja ca a slabit in greutate.

Actor si sportiv, Oltin a devenit celebru in urma cu 15 ani, cand a devenit primul roman miliardar imbogatit in urma unui concurs televizat de cultura generala.

Poti citi si: EXATLON 14 MARTIE, KANAL D LIVE. Inca un concurent este eliminat. Dezvaluiri despre fenomenul Exatlon

Stiri pe aceeasi tema

SPLASH! VETEDE LA APA 23 IULIE 2015. Liviu Varciu, vedeta primei zile din noul sezon

Delia Ion

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 10 REZUMAT, 28 SEPTEMBRIE 2017

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 120 REZUMAT, 9 AUGUST 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult