Social

Emanuel Plopeanu, decanul Facultatii de Istorie de la Universitatea Ovidius, reclama ca i s-a falsificat semnatura in cartea unui detinut

Emanuel Plopeanu, decanul Facultatii de Istorie de la Universitatea Ovidius din Constanta, reclama la DNA faptul ca i s-a falsificat semnatura in cartea unui detinut de la Penitenciarul Poarta Alba. Decanul Facultatii de Istorie si Stiinte Politice din cadrul Universitatii Ovidius sustine ca va depune o plangere la DNA pentru ca semnatura sa, care apare pe referatul stiintific ce insoteste cartea unui detinut din Penitenciarul Poarta Alba, a fost in realitate falsificata.

Profesorul Plopeanu a cerut de la Editura ExPonto o copie a referatului anexat manuscrisului la lucrarea „Comunicare si manipulare”. Decanul Facultatii de Istorie si Stiinte Politice sustine ca singura semnatura autentica ce insoteste volumul este in fapt o semnatura in calitate de decan prin care certifica faptul ca referentii stiintitici sunt cadre universitare la Facultatea de Istorie si Stiinte Politice.

In plin scandal al scriitorilor din inchisori, in penitenciarele din Romania continua sa se aprobe „opere cu caracter stiintific”. O astfel de lucrare poarta semnatura lui Sorin Coches, fost sef al Agentiei Judetene pentru Prestatii Sociale Constanta, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la luare de mita.

Lectorul Razvan Pantelimon a explicat ca a fost cautat pentru a da referintele stiintifice de un prieten de familie al condamnatului, care, intamplator, este o cunostinta. Lectorul a recunoscut ca a dat recomandare cu caracter stiintific pentru lucrarea lui Coches. Autorul cartii nu a ajuns inca in fata comisiei de liberare.

Stiri pe aceeasi tema

Mohammad Munaf, adus in Romania pentru a-si ispasi condamnarea la 10 ani de inchisoare

Cristiana Petrariu Bota

Modificari la Codul Rutier in 2017. INCHISOARE intre 1-5 ani

Delia Ion

Noul ministru al Educatiei ar fi tradus o carte din germana, desi nu stie aceasta limba

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult