Emili Moskalenko a castigat finala NEXT STAR, sezonul 5 din 28 mai 2015. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 29, 2015 10:17

Emili Moskalenko a castigat finala NEXT STAR, sezonul 5 din 28 mai 2015. VIDEO

CASTIGATOR NEXT STAR, SEZONUL 5 DIN 28 MAI 2015: Emili Moskalenko din Ucraina este marea castigatoare a trofeului NEXT STAR, sezonul 5. Joi, 28 mai 2015, Emili Moskalenko a ridicat trofeul castigator NEXT STAR, dupa o finala stransa si plina de momente emotionante atat pentru juriu, cat si pentru concurentii NEXT STAR. Emili Moskalenko a avut cel mai spectaculos dans, nimeni nu a reusit pana acum sa faca ce a facut ea pe scena Next Star. Puteti viziona video mai jos.

CASTIGATOR NEXT STAR, SEZONUL 5 DIN 28 MAI 2015: Decizia ca Emili Moskalenko din Ucraina sa fie castigatoarea NEXT STAR, sezonul 5 din 2015, a fost luata cu greu de juriul format din Lora, Vasile Muraru, Pepe, Connect-R si Maria Carneci. Dar in cele din urma cei cinci juraţi au luat marea decizie. Cea care câştigă al cincilea sezon “Next Star” este Emili Moskalenko.

CASTIGATOR NEXT STAR, SEZONUL 5 DIN 28 MAI 2015: Emili Moskalenko are opt ani, vine din Ucraina şi a reuşit să lase fără cuvinte o lume întreagă datorită talentului său. Dansul acrobatic pe care l-a pregătit pentru marea finală a fost pur şi simplu uluitor. Vezi mai jos momentul său!

Emili Moskalenko “Dintre toate cele cinci sezoane, această finală a fost cea mai grea”, a declarat Lora.

Pentru că un asemenea eveniment merită un invitat pe măsură, Gheorghe Zamfir a înmânat marele trofeu al emisiunii.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.