2.1 C
România
21 septembrie 2021
Viata bate filmul

Emili Moskalenko a castigat finala NEXT STAR, sezonul 5 din 28 mai 2015. VIDEO

CASTIGATOR NEXT STAR, SEZONUL 5 DIN 28 MAI 2015: Emili Moskalenko din Ucraina este marea castigatoare a trofeului NEXT STAR, sezonul 5. Joi, 28 mai 2015, Emili Moskalenko a ridicat trofeul castigator NEXT STAR, dupa o finala stransa si plina de momente emotionante atat pentru juriu, cat si pentru concurentii NEXT STAR. Emili Moskalenko a avut cel mai spectaculos dans, nimeni nu a reusit pana acum sa faca ce a facut ea pe scena Next Star. Puteti viziona video mai jos.

CASTIGATOR NEXT STAR, SEZONUL 5 DIN 28 MAI 2015: Decizia ca Emili Moskalenko din Ucraina sa fie castigatoarea NEXT STAR, sezonul 5 din 2015, a fost luata cu greu de juriul format din Lora, Vasile Muraru, Pepe, Connect-R si Maria Carneci. Dar in cele din urma cei cinci juraţi au luat marea decizie. Cea care câştigă al cincilea sezon „Next Star” este Emili Moskalenko.

CASTIGATOR NEXT STAR, SEZONUL 5 DIN 28 MAI 2015: Emili Moskalenko are opt ani, vine din Ucraina şi a reuşit să lase fără cuvinte o lume întreagă datorită talentului său. Dansul acrobatic pe care l-a pregătit pentru marea finală a fost pur şi simplu uluitor. Vezi mai jos momentul său!

Emili Moskalenko „Dintre toate cele cinci sezoane, această finală a fost cea mai grea”, a declarat Lora.

Pentru că un asemenea eveniment merită un invitat pe măsură, Gheorghe Zamfir a înmânat marele trofeu al emisiunii.

Stiri pe aceeasi tema

DILA EPISODUL 1 REZUMAT, 20 APRILIE 2015. Dila se casatoreste cu Ihsan insa acesta moare intr-un schimb de focuri cu Riza

Delia Ion

REZULTATE EVALUARE NATIONALA FEBRUARIE 2016. NOTE SIMULARI EVALUARE 2016

Cristiana Petrariu Bota

MERYEM EPISODUL 15 REZUMAT, 26 IULIE 2018

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult