Emily Moskalenko, castigatoarea NEXT STAR din 22 martie 2015. Show senzational pe scena NEXT STAR!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 22, 2015 23:40

Emily Moskalenko, castigatoarea NEXT STAR din 22 martie 2015. Show senzational pe scena NEXT STAR!

CASTIGATOAREA NEXT STAR DE DUMINICA, 22 MARTIE 2015, ESTE EMILY MOSKALENKO, O MICUTA GIMNASTA SI DANSATOARE LA BARA CARE S-A DOVEDIT A FI PERFECTA. Emily Moskalenko are 8 ani si este din Ucraina. Micuta mulatra a facut un show de exceptie la NEXT STAR, iar dansul cu care a reusit sa dea pe spate atat membrii juriului, cat si publicul, au facut-o castigatoarea NEXT STAR, editia de duminica, 22 martie.

NEXT STAR, 22 martie 2015: Nimeni nu se astepta la un dans atat de complet si mai ales perfect. “Felicitări, Emily, ai câștigat ediția și mergi în finala NEXT STAR“, i-au spus membrii juriului. Iar premiul care a facut-o castigatoarea NEXT STAR a fost pe masura momentului de dans la bara, care a fost cu adevarat unic.

HotWeek.ro iti recomanda si: El este castigatorul NEXT STAR din editia trecuta! A facut un spectacol extraordinar pe scena Next Star

NEXT STAR, 22 martie 2015: Emily Moskalenko a câştigat si nimeni nu a fost surprins de decizia juriului NEXT STAR.

NEXT STAR, 22 martie 2015: Fără îndoială, a fost cel mai spectaculos moment din această ediţie a emisiunii NEXT STAR. Show-ul pregătit de Emily Moskalenko a reuşit să uimească juriul şi să ridice lumea în picioare.

NEXT STAR, 22 martie 2015: Emily Mosklenko vine din Ucraina şi e pregătită să cucerească toată lumea. Mobilitatea sa ieşită din comun o ajută să facă mişcări la care alte persoane nici nu îndrăznesc să viseze.

Doamnelor, domnilor, iată un dans aşa cum nu aţi mai văzut niciodată…

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.